SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Părul lung – o investiție care bate la buzunar. Imagini cu femei curajoase

31 ianuarie, 2015 Autor: Daniela Bajurea Sursa: egirl.ro Foto: balerca.blogspot.com


Podoaba capilară este unul dintre lucrurile de preţ cu care noi fetele ne putem mândri. Pentru unele domnişoare părul lung reprezintă chiar un hobby. Este necesar să depui efort pentru ca rezultatele să se vadă şi pentru ca părul tău să fie nu doar lung, ci şi sănătos, frumos şi strălucitor.

Să ai grijă de un păr lung este costisitor, şi din punct de vedere al banilor, dar și timpului. Balsamurile, gelurile, tratamentele, tunsul, uscătoarele pentru păr, costă.

Părul este un purtător de semnificații subtile. De aceea, părul lung, indică o femeie fertilă şi, prin urmare, sexy şi atractivă pentru bărbaţi.

Părul lung este caracterizat şi de un stil. Cât de original este aranjat, ce fel de coafuri face din el femeia, toate acestea au şi ele o semnificaţie. Dacă nu se simte “sexy” sau nu vrea să fie  atractivă, o femeie îşi va ascunde părul sub o pălărie sau o şapcă sau, poate, legat într-un fel de coadă sau prins în coc la spate, sau invers, atunci când femeia vrea să-şi manifeste caracterul sau frumuseţea.

 

Comentarii