SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Frumusețea stă pe rafturi. 8 trucuri la îndemâna oricui

12 mai, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: sfatulparintilor.ro Foto: simplybeauties.com


Unele produse alimentare pot fi utile și în alte scopuri decât cele binecunoscute , la fel se întâmplă și cu multe dintre lucrurile de prin casă - pot fi mijloace pentru trucurile de frumusețe. Așadar vă prezentăm opt secrete mici cu un efect colosal.

1. Fetele știu cât de deranjant este să te murdărești cu mascara, de aceea o linguriță din plastic vă poate salva, dacă o țineți deasupra pleoapei. Astfel excesul de mascara ajunge pe lingură și nu pe pleoapă.

 

2. Dacă v-ați trezit dimineața cu ochii umflați nu trebuie să vă faceți griji, produsul de care aveți nevoie îl aveți cu siguranță acasă. Decojiți un cartof și tăiați-l felii, apoi aranjați-le sub ochi pentru 10 minute. Amidonul din cartofi are efect antiinflamator și de calmare.

3. Printre zecile de modalități de utilizare a zațului de cafea, acesta mai combate și celulita. Scrubul natural exfoliază stratul de celule moarte de la suprafața pielii, iar cafeina stimulează activitatea de la nivelul celular.

 

4. Părul femeii moderne, expus în repetate rânduri la cele 180°C de la placă sau foehn, are nevoie de revitalizare. Nu o să vă vină să credeți, dar maioneza din frigiderul dumneavoastră, aplicată pentru 20 de minute pe păr poate face minuni.

5. Dacă apar bule de aer după ce v-ați vopsit unghiile, e semn că temperatura din cameră e prea ridicată. Păstrați oja la frigider și veți evita eventualele probleme.

6. Antrenamentele obositoare se citesc prin roșeața de pe fața, care dispare cam greu. Dacă trebuie să ieșiți în oraș imediat după aceasta, ar fi bine să luați un medicament antihistaminic, care vă va readuce la culoarea naturală a feței.

7. Oja cu sclipici e frumoasă, dar când ne amintim cât de greu se îndepărtează mai apoi, optăm pentru una mată, simplă. Dar este scăpare și din această situație, trebuie să lăsăm discul demachiant, îmbibat cu diluant, câte 5 minute pe fiecare unghie, astfel sclipiciul va dispărea instant.

 

8. Rămânem pe același segment, privitor la ojă, dar de această dată învățăm cum să o uscăm rapid și eficient. Dacă sunntem în mare grabă, și tocmai ne-am vopsit unghiile, țineți mâinile în apă rece pentru trei minute și minunea se va produce chiar sub ochii voștri.

Comentarii