SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

FUEGO își anulează concertele!

14 decembrie, 2017 Autor: Doinița Babalic Sursa: unica.md Foto: romaniatv.net

EXCLUSIVFuego a anunțat pe pagina sa de facebook că este nevoit să anuleze concertele carea urma să le susțină, chiar dacă toate biletele au fost vândute, deoarece România se află în doliu.

Artistul a recunoscut că nu a fost o decizie deloc uşoară, dar că nu a avut de ales. De asemenea, Fuego a exprimat condoleanţe oficiale faţă de Casa Regală a României.

„Dragii mei, după cum bine ştiţi, sunt artistul care-şi respecta publicul şi care încearcă cu fiecare apariţie sa dovedească profesionalism!
Din păcate, natura evenimentelor din ultimele zile ma face sa aman concertele mele din cadrul turneului national „Scrisoare de decembrie”.

Artistul susține că concertele vor fi reprogramate.

,,Recunosc ca nu a fost o decizie simpla, pentru ca ambele sali sunt sold-out, pentru ca am o echipa de peste 20 de oameni care-şi întrerup activitatea, dar eu sunt omul responsabil care respecta anumite principii şi care totodata se supune legilor. Doliul national prevede interzicerea oricăror manifestări culturale publice, iar asta ma determina sa aman reprezentaţiile, exprimându-mi şi condoleanţele oficiale fata de Casa Regală a României”, a scris Fuego, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii