SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Gabriela Firea, Primarul General de București, vine astăzi într-o vizită oficială la Chișinău

5 martie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: radiochisinau.md Foto: google.com

POLITICĂPrimarul general al municipiului București, Gabriela Firea, se va afla, începând din seara zilei de astăzi, într-o vizită oficială la Chișinău.

Programul va începe marți dimineață, pe 6 martie, când oficialul de la București va ține și o conferință de presă la Primăria Chișinău, a anunțat primarul interimar Silvia Radu.

Anterior aceasta a declarat că în cadrul vizitei vor fi create grupurile de lucru pentru implementarea planului de acțiuni al programului semnat pe 14 februarie la București de cei doi primari, împărțit pe trei domenii: cultură, educație și sănătate.

Gabriela Firea a promis donaţii de carte către Biblioteca Municipiului Chişinău, două autobuze pentru înfiinţarea unui traseu cultural în capitala Republicii Moldova, tabere pentru copiii olimpici, dar şi posibilitatea unor stagii şi programe de pregătire în domeniul medical.

Primăria Bucureștiului va acorda sprijin municipalităţii Chişinăului pentru lucrările de consolidare şi renovare a două importante clădiri din Capitala Moldovei, Maternitatea Nr. 1 şi sediul Liceului „Mihai Eminescu”, a mai anunțat în februarie Gabriela Firea.

Comentarii