SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Gafă de proporții la Miss Universe 2015! Prezentatorul a greșit numele câștigătoarei – (VIDEO)

21 decembrie, 2015 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: rtv.net


Concursul Miss Univese 2015 a fost marcat de o gafă de neiertat a prezentatorului. Acesta a confundat numele câştigătoarei.

Momentul stupefiant al show-ului Miss Universe a când gazda acestuia, Steve Harvey a anunţat că a greşit când a anunţat câştigătoarea, pe Ariadna Gutierrez, din Columbia, în loc de Pia Wurtzbach, Filipine, aşa cum deciseseră judecătorii concursului.

Au fost momente penibile, când columbianca deja încoronată a trebuit să transfere coroana filipinezei – adevărata câştigătoare. Show-ul de televiziune s-a întrerupt, iar câştigătoarea filipineză nu a mai avut ocazia să facă plimbarea de final, la televiziune. Organizaţia Miss Universe a luat cunoştinţă de confuzie şi şi-a cerut scuze public, pe Facebook, ambelor concurente care au fost confundate.

După ce şi-a dat seama de greşeală, prezentatorul a anunţat că „Miss Universe 2015 este Filipine!”…şi s-a scuzat în faţa publicului: „Ascultaţi, oameni buni! Daţi-mi voie să preiau controlul asupra situaţiei! Asta apare pe hârtie! Îmi asum responsabilitatea pentru asta, este greşeala mea… Era scris pe carton”

Comentarii