SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Gala Notorium, eveniment de premiere a excelenței în activitatea comercială – (FOTO)

20 mai, 2016 Autor: Nicoletta Marcu
notorium2

COMERCIALExcelența în activitatea comercială din țara noastră va fi recunoscută și premiată. Gala Notorium va aduna aproximativ 400 de antreprenori de top din Moldova. Aceștia au participat cu brandurile lor la concursul desfășurat în perioada 11 aprilie – 15 mai 2016. La evenimentul care va avea loc în 29 iunie la un hotel select din Capitală vor mai participa și alți reprezentanți ai mediului de afaceri, precum și oameni care au înregistrat povești de succes și pe care le vor împărtăși cu cei prezenți.

unnamed

PROMOTIME este unul dintre liderii activității comerciale din Moldova la subcategoria SITE-URI INFORMATIVE ȘI DE DIVERTISMENT. Proiectul nostru media a obținut medalia de aur în cadrul acestui concurs, ocazie pentru care vrem să le mulțumim tuturor celor care ne-au oferit un vot de încredere și de apreciere.

NOTORIUM 2016 s-a desfășurat sub forma unei competiții de voting online. Mărcile înscrise au concurat în cadrul a 45 de categorii și peste 100 de subcategorii de produse și servicii. Cei interesați au votat direct pe pagina oficială  și prin sms voting la numărul scurt 4421. Organizatorii susțin că piața din Moldova este gata pentru acest concept de competiție, unde fiecare are șansa de a fi recunoscut.

Prezența la evenimentul din 29 iulie se va putea face în baza următoarelor condiții: 

;dspfe

Iată ce beneficii au obținut mărcile care au participat la concursul NOTORIUM 2016:

  1. Prezența pe site-ul NOTORIUM pentru mărcile comerciale pentru un an cu personalizare a logoului (link direct web).
  2. Prezența în catalogul NOTORIUM conform pachetelor de promovare alese.
  3. Prezenta alături de peste 3000 de mărci comerciale, dintre care mai mult de 80% din mărci de produse și servicii sunt de proveniență autohtonă.
  4. Pagina oficială a concursului www.notorium.md a fost accesată de peste 62.000 vizitatori unici.
  5. Pagina de Facebook a concursului www.facebook.com/Notorium.md/ a fost vizualizată de peste 50.000 de persoane.
  6. Vizualizarea online a materialului promo dedicat concursului Notorium a fost de peste 3 milioane de vizualizari în rețeaua de bannere online, iar promovarea a avut loc prin știri și articole despre eveniment postate în 15 surse media.
  7. Ridicarea nivelului încrederii și a imaginii mărcii comerciale participante la concurs;
  8. Înmînarea Trofeului/ medaliilor/ Diplomelor NOTORIUM exclusiv la Gala de Premiere a Concursului.
  9. Utilizarea exclusivă a imaginii Trofeului/ imaginii medaliilor pentru promovarea prosuselor și serviciilor mărcilor învingătoare.

 

Comentarii