SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Galina Tomaș este noua Ambasadoare pentru Sănătate a ,,Invitro Diagnostics”

1 martie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: unica.md Foto: unica.md

SOCIALPrimăvara vine cu noutăți frumoase! Laboratorul medical ,,Invitro Diagnostisc” este onorat să o prezinte pe noua Ambasadoare pentru sănătate a instituției medicale – Galina Tomaș! Promotoarea modului sănătos de viață și, întotdeauna, ,,Mărțișorul tău pentru Sănătate”, Doctorul în științe medicale Galina Tomaș, nutriționist, magistru în sănătate publică şi sport, membru al Asociaţiei medicilor din Republica Moldova, în colaborare cu Laboratorului medical ,,Invitro Diagnostics” va fi mai aproape de tine pentru a-ți dărui sănătate!

Galina Tomaș este Omul care promovează modul sănătos de viață în societate și în familie, îi ajută pe cei din jur să aplice regulile acestuia pe termen lung și contribuie, cu certitudine, la creșterea calității vieții și sporirea longevității membrilor comunității, motiv pentru care Laboratorul medical ,,Invitro Diagnostics” a desemnat-o Ambasadoarea pentru Sănătate.

Prin intermediul platformelor online din domeniul sănătății, pe care le deține și le gestionează, fondatoarea Centrului Online de Nutriție și Sport din R. Moldova, cofondatoarea rețelei Unica Sport, susținătoarea a sute de seminare utile și programe de sănătate privind alimentația corectă și stilul sănătos de viață, Doctorul în Științe medicale Galina Tomaș își aduce în mod constant contribuția la îmbunătățirea indicatorilor de sănătate în rândul populației Republicii Moldova. Eforturile specialistului, inevitabil, contribuie la reducerea incidenței bolilor cronice în rândul populației, a bolilor de inimă, prevenirea obezității și maladiilor tractului digestiv, menținerea sănătății femeilor de vârstă reproductivă, prevenirea bolilor canceroase. Per ansamblu, acțiunile medicului specialist promovează creșterea duratei de viață a femeilor și bărbaților din R. Moldova.

Galina Tomaș este încântată să reprezinte noua imagine a ,,Invitro Diagnostics”!

De fiecare dată cand auzim de chestiuni care au legatură cu domeniul medical, ne cuprinde o ușoară teamă. Poate din cauza faptului ca educația sau raportarea noastră la sistemul medical este asociata doar cu momentele în care se întâmplă să ne simțim rău. Mare parte din oameni apelează la îngrijire specializată atunci când situația o impune prin gravitate. Din nefericire, puțini sunt cei care inteleg faptul ca un control de rutina și întocmirea analizelor generale măcar o dată pe an, ține la distanță eventuale complicații și instalarea bolilor.

Chiar dacă suntem luați în viteză de avalanșa activităților cotidiene, ar fi indicat să nu uităm nicio clipă că sănătatea este cea mai de preț. Or, acest lucru vrea să îl accentueze Doctorul în Științe Medicale Galina Tomaș. Întotdeauna este mai bine să previi decât să combați și mereu este potrivit să faci examenele medicale în timp util, până la instalarea complicațiilor severe ale bolii.

Atunci când adopți un stil sănătos de viață, vrei să fii sigură că organismul tău funcționează corespunzător și are parametrii de sănătate în limitele normale, testele medicale de prevenție având un rol colosal în acest sens. Specialista este conștientă că prin intermediul acțiunilor comune lansate cu ,,Invitro Diagnostics”, va contribui și mai mult la promovarea stilului sănătos de viață și reducerea incidenței bolilor cronice în societate.

Galina Tomaș va continua să promoveze ofertele și campaniile de sănătate inițiate de laboratorul medical ,,Invitro Diagnostis”  în scopul îmbunătățirii politicii de responsabilitate socială corporativă a centrului medical.

Laboratorul medical ”Invitro Diagnostics” este unul dintre cele mai performante laboratoare medicale din Republica Moldova. Acesta deține cele mai moderne tehnologii ale industriei mondiale de laborator, iar sistemele de testare automatizată asigură o precizie de 100% a analizelor medicale. Astfel, ”Invitro Diagnostics” întrunește cerințele internaționale de control al calității în medicina de laborator.

 

Comentarii