SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

George Clooney s-a născut de Sfântul Gheorghe

6 mai, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: news.moviefone.com Foto: pinterest.com


Este considerat „ultimul actor adevărat” de către unii. A trăit și a retrăit succesul pe tot parcursul vieții sale, având milioane de admiratori și admiratoare în lumea întreagă. Celebru, șarmant, talentat, deținătorul mai multor premii Oscar…toate sunt despre incomparabilul George Clooney, care astăzi, 6 mai, face 54 de ani. Prima care l-a felicitat a fost soția sa, Amal Alamuddin, care i-a dăruit la începutul săptămânii un Porsche în valoare de 200.000 de dolari. Cu frumoasa ocazie, am hotărât să răscolim un pic trecutul său și să vă facem cunoștință cu laturile lui Clooney, mai puțin mediatizate.

1. La 14 ani a avut de suferit de paralizia Bell, care a izbucnit în timp ce a luat o gură de lapte. Această boală provoacă slăbirea mușchilor faciali, astfel încât laptele nu a mai fost înghițit, ci vărsat pe jos. Din neștiință, colegii de liceu au fost foarte duri cu el: „Am fost și batjocorit și ironizat, dar experiența m-a făcut mai puternic”, și-a amintit Clooney într-un interviu.

2.În tinerețe a lucrat pe câmpurile de tutun, iar la 20 de ani a început a fuma. A renunțat la viciu după ce un unchi de-al său a decedat de cancer la plămâni.

3. Timp de 18 ani, animalul său de companie a fost un porc vietnamez, de culoare neagră, pe nume Max, care a murit de bătrânețe, în 2006.

4. Primul rol pe care l-a primit a fost în 1982, în filmul „And They’re Off”, alături de verii săi, Miguel și Rafael.

5. George Clooney, ca un adevărat macho, iubește berea. Faptul că sonorizează comercialele pentru Budweiser TV și a avut un butoi cu bere în dressing room, în timpul filmărilor pentru „Ocean’s Eleven”, vin să confirme preferințele actorului.

6. Succesul nu l-a îmbrățișat de la bun început. George Clooney a trecut prin momente mai puțin plăcute, la începutul carierei sale, când a dormit un an la rând în debaraua unui prieten de-al său.

7. El refuză categoric să-și vopsească părul sau să-i fie aplicat make-up, în timpul filmărilor. Este mare fan al actorului Spencer Tracy, de la care a învățat să-și lase părul natural, cărunt, și să nu se machieze.

8. Una dintre cele mai bune prietene ale lui este Sandra Bullock. Cei doi își povestesc necazurile de mai bine de 25 de ani.

9. George Clooney suferă de ulcer la stomac și migrenă. A nimerit într-un accident în timp ce se filma pentru „Syriana” (2005), rănindu-și grav coloana vertebrală. După mai multe intervenții chirurgicale și patru săptămâni de stat pironit la pat, Clooney și-a revenit.

10. Renumitul actor s-a încăierat cu producătorul David O. Russel, în timpul filmărilor pentru „Three Kings”, din 1999, din cauza că acesta a strigat la Clooney. Mai târziu, Russel a declarat într-un interviu: „Nu aș mai lucra cu George Clooney nici pentru 20 de milioane de dolari”.

Comentarii