SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Gest impresionant! Leonardo DiCaprio si Kate Winslet au salvat viata unei tinere mamici

8 februarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: perfecte.ro Foto: perfecte.ro

DIVERSELeonardo DiCaprio și Kate Winslet au făcut din nou echipă, dar în afara platourilor de filmare. De această dată, cei doi și-au unit forțele pentru a se asigura că o tânără mamă bolnavă de cancer va reuși să aibă acces la tratamentul care i-ar fi putut salva viață.

Gemma Nuttall, în vârstă de 29 de ani, a fost diagnosticată cu cancer ovarian agresiv în timpul sarcinii. Tânăra a refuzat să primească medicamentele care ar fi putut să o trateze de cancer, deoarece asta ar fi însemnat să întrerupă sarcina.

 

După ce s-a născut fiica ei, Penelope, Gemma a făcut tot ce a putut pentru a lupta împotriva cancerului, dar i s-a spus că mai are doar șase până la 12 luni de trăit. Atunci, tânăra mămică a început să strângă fonduri pentru a merge în Germania, acolo unde putea facă ședințe de imunoterapie, un tratament inovativ pentru cancer, cu efecte secundare minim. În acel moment au intervenit Leo și Kate.

Vedetele au ajutat la răspândirea poveștii ei și astfel au reușit să strângă suma de 300.000 de lire de care femeia avea nevoie pentru a-și continua tratamentul.

 

 

Câteva luni mai târziu, Gemma și-a încheiat cu success tratamentul, iar medicii au anunațat-o că s-a vindecat de cancer.

Tânăra mămică a declarat: “Nu o pot să-i mulțumesc vreodată suficient lui Kate. Fără donațiile ei și ale publicul, povestea mea ar fi fost foarte diferită. Inițial am crezut că este o glumă, dar Kate m-a sunat și atunci mi-am dat seama că este totul serios. Am fost atât de emoționată! M-a întrebat cum mă simt și cum merge tratamentul. A vrut să mă ajute. Mi-a spus că a citit despre povestea mea online, că are și ea trei copii și s-a gândit ce ar fi făcut dacă ar fi fost în locul meu. Atunci a simțit nevoia să mă găsească și să mă ajute”.

 

Comentarii