SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Gestul lui Smiley care a ridicat publicul din Chișinău în picioare. „Cred că suntem un neam frumos până la urmă” – (FOTO, VIDEO)

13 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: zugo.md Foto: captură YouTube

DIVERTISMENTSmiley a încântat aseară publicul de la Chișinău prin concertul solo pe care l-a oferit la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Interpretul a făcut un gest admirat de sutele de persoane care se aflau în sală. Acesta a ridicat drapelul Republicii Moldova, iar publicul i-a apreciat inițitiva printr-un rând de aplauze care a ținut câteva minute.

Concertul ținut astăzi la Palatul Național „Nicolae Sulac” a adunat sute de persoane, mii de emoții și toate pentru un singur artist care a reușit să cucerească încă o dată oamenii din Republica Moldova.

Pe lângă atmosfera incendiară, menținută aproximativ două ore, Smiley, alături de trupa sa, au reușit să-i aducă pe toți „acasă”, și anume sub drapelul țării. Interpretul și-a încheiat concertul din această seară printr-un gest care a ridicat publicul în picioare și l-a făcut să aplaude pentru câteva minute.

Această experiență l-a făcut pe interpret să vină cu replica: „Cred că suntem un neam frumos până la urmă!”.

Concertul solo face parte din promovarea celui de-al patrulea album solo al lui Smiley, care se cheamă „Confesiune” și a fost lansat în decembrie, 2017.

Comentarii