SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Gigi Becali vrea să doneze 100 de milioane de euro pentru cei nevoiași

16 octombrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: cancan.ro
becali

DIVERSELatifundiarul din Pipera este recunoscut pentru faptele bune pe care le face pentru cei nevoiaşi, însă anunţul făcut în urmă cu puţin timp i-a uimit pe toţi.

Becali vrea să doneze o sumă de-a dreptul impresionantă, nu mai puţin de 100 de milioane de euro, pentru construcţia unor spitale care să îi ajute pe oamenii nevoiaşi. Doctorii din aceste spitale vor face unele stagii de practică în Germania, unde se vor specializa pe metode alternative de vindecare a cancerului, iar apoi vor lucra gratuit în România, a mai precizat Gigi.

  „Vreau să construiesc un spital în Pipera. Mi-a dat Hristos şi acum dau şi eu semenilor mei. Construiesc cel mai mare spital din România. Voi plăti 100 de milioane de euro pentru spital. Nu e ipocrizie sau populism pentru că nu mă mai interesează politica. La început, doctorii vor fi fără de atins. Medici ai Bisericii.  Am vrut să intru într-o combinaţie de parteneriat public privat. Nu am făcut-o publică, vă spun acum. Voi face singur acest spital”, a spus Gigi Becali.

Comentarii