SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Giulia, sexy la plajă – (FOTO)

18 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.libertatea.ro


Fără doar și poate, Giulia Anghelescu se află în cea mai bună perioadă a ei, din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că-i merge de minune profesional, dar și personal, interpreta arată din ce în ce mai bine. De asemenea, pe lângă look-ul impecabil, ea are și o atitudine pozitivă.

giulia anghelescu plaja

Dovada că înflorește pe zi ce trece sunt cele mai recente imagini cu ea. Mamă a doi copii, Giulia arată mai bine decât în perioada când era adolescenta care cânta în trupa Candy.

Zilele trecute, artista a dat o fugă în stațiunea „Mamaia”, unde a încercat să profite puțin de razele soarelui. În costum de baie, soția lui Vlad Huidu a întors toate privirile.

giulia anghlescu mare

Giulia nu a avut niciodată mari probleme cu greutatea, însă puțină lume se aștepta ca, după cea de-a doua sarcină, cu Mika, să-și revină atât de repede. Cântăreața a declarat că a muncit destul de mult pentru a putea fi în formă și are mare grijă să se păstreze așa.

„Am un regim alimentar sănătos, odihnă multă, plus masaj și sală de 2 ori pe săptămână”, a declarat Giulia pentru presa românească.

Comentarii