SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

GJAN lansează single-ul “Wild” în colaborare cu casa de discuri Global Records! VIDEO

6 decembrie, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME
15073489_577442552464230_3176185481742250080_n

MUZICAPortofoliul Global Records se mărește cu un nou artist, din Lituania, pe nume GJan și lansează single-ul “Wild”. Piesa a fost compusă și produsă de Greta Jančytė (compozitoare și vocea GJan) și Rokas Jansonas. GJan - Wild. “Wild” este despre a deveni liber, a scăpa de bariere, de fricile care ne blochează de la a fi cine suntem noi cu adevărat”, a spus Greta. “Wild” a fost întâi lansat pe iTunes și Spotify și acum cu videoclip oficial, în regia lui Roman Burlaca, cel care face toate videoclipurile Carla’s Dreams, dar și câteva din videoclipurile Nicoletei Nucă sau Yankai “Never Give Up”. Filmările au avut loc în România, DoP al videoclipului este George Secrieru de la BRFilms.

“Am filmat primul videoclip oficial pentru “Wild” și sunt super entuziasmată. A fost un sentiment de neuitat când toți acei actori din video se conectau la piesa pe care am compus-o împreună cu Rokas. În multe momente, totul părea atât de real, de parcă trăiau cu totul piesa. Când l-am cunoscut prima data pe Roman, părea o persoană extrem de calmă, dar pe set, s-a dezlănțuit total și era foarte “wild”. Chiar a trăit piesa”, a declarat GJan.  

”Chiar cred cu tărie că GJan are un viitor promițător în industria muzicală datorită vocii incredibile a Gretei, sound-ului bun și varietatea conceptelor pieselor. Sunt onorat să îi avem pe GJan la Global Records și sperăm că împreună să cucerim publicul și mass-media din întreaga lume”, a declarat Stefan Lucian, CEO Global Records.

Greta Jančytė este o artistă de 21 de ani ale cărei single-uri de debut “Not Afraid” și “Tattoo” au transformat-o într-o artistă cunoscută peste tot în Lituania. După lansarea “Tattoo”, toate radiourile o difuzează în heavy rotation și începe să aibă concerte. În 2017, GJan va lansa albumul care include single-ul “Wild” împreună cu Global Records.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din România, reprezentând artiști de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nucă, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana.

 

Comentarii