SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Gloria Gorceag: „Femeile din țara noastră rar au nevoie de recomandări”

30 octombrie, 2014 Autor: Doina Calcea
unnamed (6)


Gloria-interpretă, textieră, prezentatoarea emisiunii „Cine vine la noi?” de la Moldova, 1 ne-a dezvăluit câteva din secretele ei despre frumusețe, stil și un mod sănătos de viață.

 

Oglinda femeii. Pentru o femeie este important să se simtă bine în pielea ei. E frumos când dimineața te uiți în oglindă, nu ai gram de machiaj și îți place ceea ce vezi.

 

Somn. Dorm. Încerc să dorm cât mai mult, pentru a-mi energiza tenul după o zi obositoare de muncă.

 

Îngrijirea tenului. Nu am nici o rețetă home made magică pe care să v–o dau și vouă. Adevărul este că folosesc foarte des uleiul de argan. Pielea mea este capricioasă şi nu acceptă orice. Mi se pare mai bun decât orce cremă din comerț. Folosesc uleiul de argan pentru ten, păr, corp.

 

Sport. Sunt mereu în mișcare și aici nu vorbesc de sala de sport. Mai trec din când în când pe acolo, dar, atâta timp cât metabolismul meu încă nu e leneș, îmi permit să mănânc după 12 noaptea și să mai chiulesc de la fitness. Nu mănânc carne, asta e unicul aliment tabu din meniul meu.

 

Reguli de frumuseţe. Eu nu cred în reguli. Cel puţin, nu la capitolul frumusețe. O femeie bine dispusă arată bine, chiar dacă a ieșit din casă în ghete și nu pe tocuri, nemachiată și cu părul strâns într-o coadă de cal. Dacă totuși vrei să te simți deosebită, pune-ți accesoriul preferat și gata, ziua parcă e mai reușită.

 

Stil. Sunt adepta stilului casual. Deși seara nu uit de pantofi, geanta clutch și rujul roșu. Încă îmi mai place să mă îmbrac ca o puștoaică. Nu renunț la blugi, hanorace și ghete în timpul zilei, pentru nimic în lume.

 

Modă. Eu port ce îmi place, indiferent dacă e sau nu la modă. Dar dacă în voga e printul floral și asta arată bestial, atunci n-are cum să nu am și eu în dulap vreo bluză înflorată.

Articolul vestimentar, înainte să-l procur, trebuie să mă cucerească din prima. Dacă în următoarele 30 de minute capul îmi sta doar la acel articol vestimentar și îmi pare că nu aș mai putea trăi fără el, atunci îl cumpăr.

 

Pantofi. Eu am mulți pantofi, pantofi care nici nu i-am purtat și își așteaptă momentul de glorie. Am multe accesorii, pălării, genți, eșarfe, lucruri de care m-aș putea lipsi, dar, totuși, le țin în garderobă. Dacă e să vorbim de haine must have, atunci e rochița neagră, geaca de piele și pantofii stiletto. Iar femeile din țara noastră rar au nevoie de recomandări, ele chiar se îmbracă bine.

 

Bărbaţi. Îmi plac bărbații care își pot alege un parfum bun și care îmbracă hainele care-i reprezintă și nu hainele care cred ei că i-ar face mai cool. Greșeala de neiertat ar fi gulerul la cămașă murdar de rujul unei femei străine.

Comentarii