SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Goale în ziua nunții. Proiect fotografic semnat de Alex Iordache – (FOTO)

5 februarie, 2016 Autor: Mirela Urușciuc

DIVERSE„Boudoir brides” - așa a întitulat talentatul fotograf Alex Iordache proiectul său în care a dezbrăcat miresele de complexe și inhibiții. De o finețe nemărginită, acestea s-au încredințat maestrului și au redat, prin nuditatea lor, puritatea mariajului. Femeile și-au dat seama de propria frumusețe atunci când, înainte de a îmbrăca rochia de mireasă, s-au admirat în oglindă și au simțit febra evenimentului ce se va întâmpla.

Dacă te inspiră ideea de a avea peste ani o colecție de fotografii artistice, în care să-ți dezvălui toată voluptatea și feminitatea, atunci proiectul „Boudoir Bride” al lui Alex Iordache este pentru tine.

Bride-4

 

„Am marea fericire să fotografiez femeile în cele mai importante și fericite momente din viața lor. Cu toate astea, aș vrea să le descopăr dincolo de rochia albă și  coafura ideală. Eu știu că ele pot fi încrezătoare în sine și dezgolite frumos…”

Bride-6

Bride-9

„Este o mare provocare pentru mine să conving viitoarele mirese să înțeleagă acest tip de fotografie. E vorba, totuși, de un spațiu mult mai intim și un nivel mult mai sensibil de comunicare. Fotografia boudoir scoate la iveală laturi deosebite ale feminității, pe care unele femei nici nu intuiesc că le posedă… Aici intră în joc lumina și umbrele, detaliile calculate cu precizie, astfel încât protagonista să se înscrie perfect într-un cadru aproape pictat, ca într-un tablou.”

Bride-15

Bride-16

„Țin să cred că odată făcute, aceste fotografii vor fi o amintire minunată, păstrate într-o cutie cu secrete, pe care femeia o va deschide peste 30-40 de ani, va zâmbi și își va aminti cât de specială a fost în cea mai frumoasă zi din viața ei.”

Bride-17

Bride-22

Comentarii