SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

„Green Life” promovează tinere talente prin programe speciale. Află detalii

30 decembrie, 2015 Autor: Nicoletta Marcu


În Republica Moldova avem mulți tineri talentați și profesioniști. Însă, probabilitatea de a se dezvolta în țară și de a-și promova talentul este foarte scăzută, din cauza lipsei susținerii din partea statului și programelor de instruire accesibile pentru tineret, cum ar fi copiii orfani, invalizi, oameni cu dificiențe și alte categorii de persoane.

 

Prin programele sale, organizația “Green Life” intenționează să dea un ajutor acestor talente ca să se dezvolte pe plan profesional și să aibă posibiltatea de a promova noi idei, precum și colaborarea cu alte țări și organizații.

 

Asociația Obștească “Green Life” este o organizație nonguvernamentală ce are drept scop promovarea şi dezvoltarea unui mod de viaţă sănătos prin stimularea consumului de sisteme “tehnologiilor şi produselor «verzi»”, bio, ecologice, de eficienţă energetică, tehnologiilor și produselor ecologice.

 

„Dorim să schimbăm atitudini și comportamente cu referire la păstrarea resurselor naturale, avantajarea produselor ecologice și promovarea unui mod de viață sănătos”, a declarat președintele  AO  „GREEN LIFE”,  Natalia Leanca.

 

Pentru detalii, puteți vizita site-ul oficial al asociației www.green.life sau pagina de Facebook.

 

Comentarii