SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Gropițele din obraji – cel mai atrăgător „defect” facial

6 iulie, 2016 Autor: Iuliana Maranciuc Sursa: www.loon.ro

DIVERSEGropițele din obraji sunt foarte atrăgătoare, atât la bărbați cât și la femei. Însă foarte puțini cunosc ce semnifică cu adevărat aceste trăsături distincte.

De fapt, gropițile din obraji sunt niște deformări ale musculaturii faciale, pe care foarte multe persoane și le doresc. Unele femei, care nu au fost înzestrate cu acest „defect” atrăgător, apelează la intervenții chirurgicale pentru a le obține.


Potrivit unor studii, s-a constatat că gropițele pot oferi un aspect mai tânăr chipului. Odată cu trecerea timpului, ele se pot adânci, fapt care reduce vizibil semnele îmbătrînirii.

Numeroase popoare ale lumii consideră gropițele din obraji sunt semne de noroc şi prosperitate. De aceea, oamenii care au aceste trăsături sunt mult mai preţuiţi. De fapt, acestea sunt doar caracteristici genetice extrem de dorite de unele femei.


Persoanele care au gropiţe în obraji sunt considerate a fi mult mai atrăgătoare din punct de vedere sexual. Poate din această cauză, numeroase vedete de la Hollywood pot fi observate etalându-şi cu mândreţe acesta trăsături şi evidențiindu-le prin diverse trucuri de machiaj.

Comentarii