SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Haos în supermaketurile din Franța: S-au călcat în picioare pentru un borcan de Nutella la reducere

27 ianuarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: adevarul.ro Foto: adevarul.ro

DIVERSEZeci de oameni aproape că s-au călcat în picioare, în Franța, pentru a pune mâna pe cât mai multe borcane de ciocolată vândute la reducere.

Scene de haos au fost anunţate la mai multe magazine ale lanţului Intermarche, în contextul în care sute de cumpărători s-au îngrămădit să profite de ofertă.

„A fost un adevărat dezastru, peste 200 de oameni erau afară aşteptând să se deschidă magazinul”, a declarat un angajat de la un magazin din Metz pentru CNN. „Toată nebunia asta pentru un borcan de Nutella”.

Oamenii pur şi simplu au năvălit înăuntru, s-au împins între ei, au spart lucruri pe aici. A fost un adevărat masacru”, a declarat un alt angajat din localitatea Forbach pentru AFP. „Eram gata să sunăm la poliţie”.

Angajaţii unui alt magazin din Otstricourt au fost însă nevoiţi să sune la poliţie după ce cumpărătorii au declanşat şi în magazinul lor un haos. Sosirea poliţiei i-a calmat pe cumpărători, şi nicio arestare nu a fost înregistrată.
Preţul normal pentru un borcan de Nutella este de 4,5 euro. În această promoţie a fost redus până la 1,41 euro.

Mai multe clipuri postate online au ilustrat până unde au fost în stare să meargă iubitorii cunoscutei creme de ciocolată.

Comentarii