SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

“Harta feței” trădează bolile corpului

7 octombrie, 2015 Autor: Dan Maxim Sursa: realitatea.net


Fiecare parte a feței noastre reprezintă un organ. Când apar semne sau pete pe anumite zone ale feței trebuie să ne punem un semn de întrebare. Medicina chineză a studiat aceste aspecte.

„Mien Shaing” sau cartografierea feței vă lecturează chipul și vă spune cu ce probleme medicale vă confruntați. Medicina tradițională chineză este convinsă că această procedură spune multe depsre corpul nostru. În continuare aflați câteva noțiuni.

Modificări la urechi = probleme la rinichi

Cauza: Excesul de sare în organism, lipsa hidratării, prea multe condimente și cofeina, excese care au afectat buna funcționare a rinichilor.
Soluția: Beți mai multa apă și nu mai consumați atât de multa cofeină, sare și condimente.

 

Modificari la frunte = probleme la vezica urinară, inimă și intestinul suțire

Cauza: Consumul de alimente prea grase conduce la încetinirea și supraîncarcarea sistemului digestiv. De asemenea, consumul excesiv de alcool, lipsa somnului și consumul exagerat de zahăr vor provoca probleme ale vezicii urinare, conducând totodată la apariția problemelor cu inima.

Soluția: Mâncați mai multe alimente crude, consumați mai multă apă și evitați alcoolul!.

 

Modificări la sprâncele = probleme la ficat

Cauza: Sunteți, probabil, alergic la anumite alimente, cum ar fi produse de panificație sau carne. Acest lucru poate indica și faptul că sistemul digestiv funcționează prea mult și nu are suficientă odihnă.
Soluția: Cand vine vorba de îmbunătățirea acestui tip de condiție de sănătate, se recomandă plimbări la aer curat, liniște, alimente sănătoase, exerciții (cum ar fi yoga), mersul pe jos și meditația.

 

Modificări la ochi = probleme cu rinichii

Cauza: Consumul în exces de alcool și țigări.
Soluția: Evitați alcoolul, cafeina și băuturile îndulcite. Beți multa apă!

 

Modificări la nas = probleme cu inima și intestinul gros
Cauza:
 Balonare, constipație, indigestie și circulația slabă. De asemenea, hipertensiunea arterială poate cauza probleme în acest domeniu, lucru ce se va observa imediat pe față.
Soluția: Verificați-vă tensiunea arterială, consumati ceai verde organic care va conduce la eliminarea toxinelor. Exercițiile fizice regulate sunt remediul perfect în tratamentul tensiunii arteriale care este dată de stilul de viață sedentar.

 

Modificări la obraji = probleme cu plămânii
Cauza: Astmul, fumatul execesiv și poluarea – toate afectează direct plămânii.

Soluția: Asigurați-vă că stați într-o zonă în care aerul nu este poluat. Creșteti nivelul de oxigen din sânge cu plimbări în aer liber și consumul de alimente crude și sănătoase. Dacă fumați, ar fi bine să renunțați la acest viciu. De asemenea, evitați alimentele picante!

 

Modificări la bărbie = probleme ginecologice

Cauza: Acest lucru poate însemna ca organismul se luptă cu bacteriile, este afectat de stres iar stilul de viață și dieta suportă modificări.
Soluția: Nu mai consumați carne sau produse preparate din carne pentru o perioada și evitați lactatele. Petreceți-vă timpul liber în zone cu aer curat și faceți exerciții fizice.

 

 

 

Comentarii