SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Havana & Ioana Ignat lansează piesa „VIVERE” – (VIDEO)

8 mai, 2018 Autor: Petru Moisei

MONDENDupă ce a cucerit publicul cu hituri precum “Vita Bella”, “Mon Amour” și “Ecoute”, Havana colaborează pentru prima oară cu Ioana Ignat și lansează “Vivere”! Piesa compusă de catre Sorin Seniuc, Vanotek și Alexandra Tirtirău este o coproducție Cat Music, Global Records, Media ProMusic și GreenEye Music. În regia lui Roman Burlaca și produs de Loops Production, clipul pune în scenă o poveste de dragoste, plină de fantezie, în care imaginile se îmbină cu versurile.

“Mi-a plăcut foarte mult piesa, de la prima ascultare. Havana este o echipă de oameni foarte mișto, iar Raul are un timbru foarte frumos și special. Mă bucur că am făcut această colaborare, cred mult în această piesa și imi doresc să ajungă la urechile cât mai multor oameni”, mărturisește Ioana Ignat.

“Piesa “Vivere” este perfectă pentru vara, are o stare specială și iți rămâne ușor în minte, iar vocea Ioanei Ignat concentrează perfect starea generală. Colaborarea cu ea și echipa a fost una foarte ușoară și frumoasă. Ne-am conectat din prima. Filmarea a decurs foarte bine și aștept cu nerăbdare feedback-ul publicului. Cred foarte, foarte mult în această piesa”, declara Raul Eregep.

Cu peste 42 de milioane de vizualizări adunate pe YouTube, single-ul și clipul „Vita Bella” a cucerit publicul din România și a avut impact în țări din Europa precum Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia și Bulgaria. „Que Sera, Sera” este cel de-al doilea single Havana și a fost compus de Vanotek și Sorin de la Crush, doi dintre membrii proiectului, în studiourile Smash Production. În urmă cu un an, Raul Eregep a ajuns în finala X Factor și a fost la un pas de a deveni marele câștigător. La scurt timp după, Raul s-a alăturat proiectului Havana și au lansat “Mon Amour”, primul single în această formulă. La sfârșitul anului, Sorin Seniuc, Vanotek și Raul Eregep au lansat “Danza”, un featuring cu Erik & J. Yolo.

Ioana Ignat este actuala revelație a muzicii românești. La nici un an de la lansare, ea a ajuns în topurile muzicale cu piesa “Doar pe a ta”, care s-a poziționat pe primele locuri în chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de săptămâni în anul 2017.

Printre piesele de succes ale artistei se numără “Nu mă uita”, care a adunat peste 35 de milioane de vizualizări pe YouTube și „Nu mai e“. Cea mai recentă colaborare este cea cu Dorian Popa, pentru piesa “Când lumea e rea”, care are aproape șapte milioane de vizualizări pe YouTube.

Pe lângă timbrul vocal inconfundabil, Ioana Ignat este și o foarte talentată compozitoare, majoritatea pieselor lansate aparținându-i. În plus, artista a fost desemnată luna trecută “Debutul anului”, în cadrul premiilor muzicale Radio România, ediția a XI-a.

Comentarii