SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

HOROSCOP 08 februarie 2018

7 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: estisuperba.ro Foto: astroella.com

STIL DE VIAȚĂAflă ce-ți rezervă astrele azi!

BERBEC

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea o zi grea. Se vor trezi nesiguri pe ei și vor fi irascibili încă de dimineață. Acest lucru le va afecta relațiile cu cei din jur și riscă să piardă persoane dragi lor.

TAUR

Taurii se gândesc la bani azi. Au tot cheltuit zilele trecute și vor ajunge în curând la fundul sacului, iar acest lucru îi neliniștește. Nu știu ce să mai facă pentru a avea venituri în plus.

GEMENI 

Gemenii tind să se gândească la trecut și asta le va afecta prezentul. Acești nativi ar trebui să meargă mai departe și să se bucure de tot ce le oferă viața în prezent.

RAC

Acești nativi trebuie să renunțe la persoanele inutile din viața lor și să fie mai selectivi de acum în colo. Racii consideră că fiecare persoană are bunătate în ea, însă nu este mereu așa.

LEU

Leii stau bine pe plan financiar și nu duc lipsă de nimic. Pe plan sentimental, acești nativi încearcă să nu grăbească lucrurile pentru că până acum așa au făcut și au avut de suferit.

FECIOARĂ 

Fecioarele ar trebui să aibă ma multă grijă de sănătatea lor pentru că au neglijat acest aspect în ultima perioadă și lucrurile se pot agrava.

BALANȚĂ

Viața personală a acestor nativi este foarte activă, însă nu în sensul cel bun. Și-au făcut prieteni noi, însă ar trebui să aibă grijă și să nu aibă prea mare încredere în ei de la început.

SCORPION 

Este posibil ca acești nativi să se întâlnească cu cineva din trecut, posibil o fostă iubire, iar acest lucru le va da peste cap toată ziua pentru că-și vor aminti de trecut.

SĂGETĂTOR

Partenerul de viață al acestor nativi va fi irascibil și dezinteresat azi și acest lucru nu are cum să nu-i deranjeze pe acești nativi. Tot ce vor spune și tot ce vor face, îi va răni pe săgetători.

CAPRICORN 

Viața personală a capricornilor va depinde foarte mult de starea de spirit pe care o au azi. Vor avea schimbări de temperament bruște și acest lucru îl va deruta pe partenerul lor.

VĂRSĂTOR 

Vărsătorii vor simți nevoia să iasă din carapace azi și să se facă remarcați, însă vor trebui să vină cu ceva extrem de original pentru a avea succes.

PEȘTI

Este momentul ca peștii să ia niște decizii pe care le-au tot amânat de ceva vreme. Nu sunt încă hotărâți 100%, însă vor trebui să ia o decizie, atât pe plan sentimental, cât și profesional.

Comentarii