SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

HOROSCOP 14 februarie 2018

13 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: estisuperba.ro Foto: cancan.ro

STIL DE VIAȚĂAflă ce-ți rezervă astrele azi!

BERBEC

Azi, acești nativi vor petrece timp cu persoana iubită, însă vor avea și mult de muncă. Și-au luat atribuții noi la locul de muncă, însă nu s-au gândit dacă le vor putea face față.

TAUR

Este posibil ca acești nativi să fie invitați în oraș de către o persoană pe care au pus ochii de mult timp, însă nu au avut curajul să-i scrie. Acum legătura dintre cei ei va începe să se dezvolte.

GEMENI 

Azi este ziua perfectă ca acești nativi să petreacă timpul cu familia. În ultimul timp au fost distrași cu job-ul și acum trebuie să se revanșeze.

RAC 

Este o fi perfectă pentru raci să se afirme. Au multe idei și le-au ținut mult timp doar pentru ei, dar acum este momentul să le împărtășească. Este posibil să aibă și o surpriză din parte persoanei iubite.

LEU 

Leii s-ar putea să se îndrăgostească azi. Cineva le va pica cu tronc și se tot gândesc dacă să facă ei primul pas sau să aștepte. Este mai bine dacă acționează.

FECIOARĂ 

Fecioarele vor petrece această zi alături de persoana iubită, însă nu se vor gândi doar la dragostea pe care o împărtășesc cu jumătatea lor, ci și la bani. Întâmpină anumite probleme financiare și nu știu cum să iasă din impas.

BALANȚĂ

Relația acestor nativi poate intra într-o altă etapă. S-au tot gândit la sentimentele pe care le au și consideră că trebuie să treacă la un alt nivel și să își oficializeze dragostea.

SCORPION

Scorpionii ar trebui să-și facă un control pentru că și-au neglijat sănătatea în ultima perioadă și s-ar putea să aibă unele probleme. Trebuie să se odihnească.

SĂGETĂTOR 

Este posibil ca săgetătorii să fie invitați la o cafea sau la o cină romantică azi. Deși se vor lăsa cu greu convinși, le va plăcea compania pe care o vor avea și vor primi prietenia lor cu alți ochi, poate chiar dintr-o altă perspectivă.

CAPRICORN 

Relația pe care o au acești nativi va deveni mult mai statornică și sentimentele încep să îi copleșească. Este posibil să le prezinte și părinților noua lor cucerire.

VĂRSĂTOR 

Vărsătorii vor avea mult de muncă azi și nu vor avea timp de familie sau de persoana iubită deloc. Poate doar seara să petreacă puțin timp cu partenerul.

PEȘTI

Deși peștii sunt persoane sensibile, nu se dau în vânt după dulcegării, deci vor avea o zi obișnuită. Ei își iubesc partenerul în fiecare zi și orice zi este plină de dovezi ale iubirii lor.

Comentarii