SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

HOROSCOP 28 ianuarie 2018

28 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: estisuperba.ro Foto: teotrandafir.com

STIL DE VIAȚĂAflă ce-ți rezervă astrele azi!

BERBEC

Berbecilor nu le merge prea bine în dragoste, însă nu asta este motivul pentru care sunt triști, ci faptul că nu știu care este cauza. Ar trebui să se odihnească și să se gândească la ce vor face în continuare.

TAUR

Azi se vor fi certuri în cuplu, certuri care aduc furtuni cu tunete și fulgere în paradis. Se poate chiar ca acești nativi să încheie relația. Tot azi, prietenii le pot da bătăi de cap acestor nativi.

GEMENI

Gemenii au avut multe de împărțit cu părinții în ultima perioadă, însă trebuie să realizeze că nu au ce să facă pentru că părinții sunt părinți și nu au cum să-i schimbe acum la bătrânețe.

RAC

Racii trăiesc azi o dramă. Se tot gândesc cum se vor descurca luna aceasta pentru că au foarte multe cheltuieli. Vor să se așeze la casa lor, însă le este teamă de responsabilități.

LEU

Este posibil ca din motive obiective, banii să genereze o serie de tensiuni neașteptate în cuplu, dar și cu prietenii. Stau destul de prost cu banii și acest lucru îi afectează pe toate planurile.

FECIOARĂ

Încă de dimineață, acești nativi au impresia că totul o să le meargă prost. Nu au sentimente prea plăcute și sunt cuprinși de sentimente întunecate. Au tendința de a lăsa frica să le controleze acțiunile și acest lucru îi face să ia decizii pripite.

BALANȚĂ

În prima jumătate a zilei, balanțele se vor confrunta cu propriile gânduri, ceea ce nu va fi deloc plăcut. Au nenumărate frustrări și nemulțumiri. Se simt constrânși și simt că nu mai au cum să iasă din anumite situații.

SCORPION

Este favorizată viața acestor nativi din toate punctele de vedere. Se întâmplă lucruri majore. Scorpionii devin mai optimiști și au mai multă încredere în ei. Dragostea este în floare și unii scorpion pot începe să conceapă copii.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii trec printr-o perioadă grea. Văd în jurul lor o mulțime de cupluri îndrăgostite și acest lucru îi deprimă pentru că ei nu-și pot găsi pe cineva alături de care să-și petreacă restul vieții.

CAPRICORN

Acești nativi realizează azi că nu doar lucrurile materiale contează în viață. Se tot gândesc că s-au axat prea mult pe carieră și au uitat de lucrurile cu adevărat importante în viață.

VĂRSĂTOR

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor fi nervoși și suspicioși pe toată perioada zilei. Pot fi chiar invidioși pe cei din jur, ceea ce o să le întunece judecata în luarea unor decizii.

PEȘTI

Pești vor să se schimbe din mai multe puncte de vedere. Vor să adopte un stil de viață sănătos și să se dedice mai mult familiei și persoanelor dragi. Vor să se îmbunătățească ca persoane.

Comentarii