SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Hotelul pentru prinți și prințese! Cuplul regal britanic, William și Kate, cazați într-un loc mirific din India – (FOTO)

11 aprilie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: dailymail.co.uk

MONDENCamere prezidențiale cu podele de marmură, candelabre de cristal, spa private și o priveliște incredibilă spre Marea Arabiei. Așa arată hotelul din India în care este cazat cuplul regal, Prinţului William şi soţia sa, Catherine. Cei doi se află într-o vizită oficială de câteva zile în India. Extravagantul Taj Mahal Palace din Mumbai, căci despre el este vorba, le oferă clipe de revelație și de liniște celor doi soți. Vă propunem câteva poze care vă vor impresiona, cu siguranță.

Unul dintre cele mai scumpe hoteluri din India, Taj Mahal Hotel Mumbai reprezintă elita capitalei financiare a Indiei, cu eleganța sa ieșită din comun și ospitalitatea recunoscută la nivel internațional. Hotelul dispune de 285 de camere luxoase, alături de câteva apartamente și de nu mai puțin de 10 restaurante. Oaspeții săi beneficiază de servicii ireproșabile, având la dispoziție room service nonstop, babysitting și majordom. Taj Mahal Hotel Mumbai, Palace Wing oferă cazare de lux, la un preț pe măsură: aproximativ 4000 de dolari pe noapte. 

În  29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la Catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa numeroaselor camere de filmat, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.

În vârstă de 34 de ani, Kate Middleton a devenit ducesă de Cambridge în urma căsătoriei cu prinţul William al Marii Britanii. Cuplul regal are împreună doi copii, prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Comentarii