SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

”House of Cards“ și ,”Breaking Bad“, detronate din topul Netflix al celor mai bune seriale

27 mai, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: urbology


După un prim sezon de 13 episoade, ,,Daredevil“ de la Marvel a devenit cel mai bine cotat serial pe Netflix Instant! Cu 4,6 stele din 5 posibile, show-ul a devansat cu o zecime ,,House of Cards“, ,,Breaking Bad“ și ,,Sherlock“. Doar documentarul despre Alzheimer – ,,Alive Inside“ – este la fel de bine cotat pe Netflix.

Pentru cei care au urmărit  ,,Daredevil“, această veste nu este nicio surpriză, întrucât serialul ce poartă semnătura lui Drew Goddard (,,Buffy the Vampire Slayer“, ,,Angel“ și ,,Alias“)  este o adevărată operă de artă.
daredevil

Cu o intrigă  și o acțiune ce te țin cu sufletul la gură, cu un joc actoricesc de excepție și cu o producție genială, ,,Daredevil“ aduce pe micile ecrane povestea lui Matt Murdock, avocatul orb care noaptea devine Daredevil, justiţiarul care luptă împotriva răufăcătorilor din Hell’s Kitchen.

Succesul serialului este confirmat și de rating-ul primit pe IMDB, unde ,,Daredevil“ este cotat cu 9,1 din 10 stele posibile. Mai mult, pe Rotten Tomatoes, seria are o rată de aprobare de 98%.

Comentarii