SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Hugh Jackman: ”Am avut patru cancere de piele în ultimele 18 luni”

11 mai, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: www.dailymail.co.uk


Actorul australian Hugh Jackman a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a suportat în ultimele 18 luni patru operații de extirpare a unor cancere de piele și că va fi nevoit de acum înainte să meargă la controale medicale la fiecare trei luni, pentru tot restul vieții sale.

Hugh Jackman încearcă să contribuie la conștientizarea în rândul populației  în privința riscului de cancer de piele, o afecțiune frecvent întâlnită în țara sa natală. Starul australian a dezvăluit într-un interviu că a suportat patru intervenții de extirpare a unor celule canceroase în ultimile 18 luni și că este foarte probabil să suporte din nou astfel de operații și în anii următori. Actorul trebuie să meargă la consultații medicale la fiecare 3 luni.

Jackman spune că medicul lui personal a încercat să-l liniștească în legătură cu această ”luptă de o viață” cu cancerul: „dacă asta este singura cruce pe care trebuie să o porți în viață, atunci ar trebui să te consideri norocos”. Prima intervenție de extirpare a celulelor canceroase, a fost suportată de Hugh Jackman în noiembrie 2013. Actorul a mers la medic după ce un make up artist a observat o mică pată sângerie ceva mai pronunțată pe nasul său, în timpul filmărilor de la pelicula „X Men: Days of Future Past”.

Soția lui, Deborra-Lee Furness, cu care este căsătorit din 1996, l-a incurajat și a insistat sa fie consultat de un medic. „Deb mi-a spus să merg la medic, pentru a vedea ce se întâmplă cu acea pată de pe nasul meu. Băiete, câtă dreptate a avut! Aveam carcinom bazocelular. Vă rog, mergeți periodic la control medical și, neapărat, folosiți crema de protecție solară”, a scris actorul într-un mesaj publicat pe contul său de pe rețeaua Instagram.

Hugh Jackman a ajuns din nou la medic după ce i-a apărut pe față un fel de pistrui, care s-a dovedit a fi tot cancer. A treia intervenție, cauzată tot de un grup de celule canceroase, a suportat-o după ce a descoperit o nouă pată sângerie în zona nasului.
Actorul fusese la un control medical cu doar o săptămână înainte de apariția celui de-al treilea cancer, iar medicii i-au spus atunci că era sănătos. „Cel de-al treilea cancer a crescut într-o singură săptămână și a fost probabil cel mai mare dintre toate”, a spus starul australian.

Comentarii