SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

HYPOXI, metoda revoluționară de remodelare corporală de la centrul de sănătate „Physioline” – (FOTO)

7 iunie, 2016 Autor: Lucia Cujbă
13407563_1252799078066414_534782456_n


Un corp frumos presupune multă muncă, exerciții care te storc de puteri și diete drastice… Este ceea ce auzim foarte des. Așa stând lucururile, ne trece pe dată cheful de remodelare corporală. Însă nu tot ce se scrie este adevărat. Și asta pentru că dieta și exercitiile fizice nu combat întotdeauna celulita, iar pierderea în greutate nu înseamnă neaparat și o îmbunătățire a aspectului pielii. De aceea, centru de sănătate „Physioline” vă prezintă o tehnologie cu totul deosebită, deoarece se axează pe zonele problemă, iar rezultatele sunt vizibile, rapide și de lungă durată.

HYPOXI este o metodă revoluţionară de remodelare corporală. Aceasta a fost descoperită la sfârşitul anilor 90 de către  Dr. Norbert Egger în Salzburg şi în prezent este folosită cu succes în peste 40 de ţări din întreaga lume.

Ce o face atât de specială?  Metoda HYPOXI combină inovativ antrenamentul cu terapia. HYPOXI a dezvoltat o tehnologie axată pe zonele problemă. Este foarte eficienta în:

  • combaterea celulitei,
  • a țesutului adipos
  • pentru redarea fermității pieliiîn zonele cu probleme.

Metoda Hypoxi foloseşte principiile metabolismului lipidic pentru reducerea depozitelor de grăsime nedorite, efect care nu este obţinut în mod obişnuit prin metodele tradiţionale de slăbit. În acelaşi timp, antrenamentul continuă să îmbunătăţească stilul de viaţă.

În ce constă această metodă de antrenament?

Pentru reducerea ţesutului adipos, cel mai important aspect este intensificarea circulaţiei sangvine în zonele cu probleme. De aceea metoda Hypoxi este unică. Pe de-o parte, zonele cu probleme sunt puse sub presiune, cu ajutorul vacuumului (bazat pe principiul ventuzelor) şi al compresiei (însemnând tratament cu presiune pozitivă). Pe de altă parte, exerciţiile de intensitate moderată stimulează metabolismul. Astfel, grăsimea este activată şi transportată prin circulaţia sângelui pentru a fi arsă în muşchi.

Mai mult decât atât, Hypoxi previne apariţia celulitei inestetice şi redă fermitatea pielii. Efectul: o piele mai frumoasă şi mai fermă.

În studioul HYPOXI Physioline sunt disponibile trei aparate moderne necesare antrenamentului HYPOXI. Aceste aparate tratează sistematic zonele cu depozite de țesut adipos, combinând antrenamentul de ardere a grasimilor cu o intensificare a vascularizației în acele zone.

  1. Hypoxi Vacunaut

Vacunaut vizează zonele cu probleme de la nivelul abdomenului și al șoldurilor. Condițiile de presiune necesare pentru tratament sunt create în coloana Vacunaut și apoi trecute în  costumul de presiune – un costum special conceput. Camerele de presiune ale costumului activează alternativ sesiuni de presiune înaltă și presiune scăzuta asupra abdomenului și în regiunea șoldurilor. În același timp, veți efectua un exercițiu moderat de ardere a grăsimilor pe o bandă de alergat.

Hypoxi Trainer S120

S120 combină trei principii pentru a reduce în mod eficient depozitele nedorite de grasime de la nivelul coapselor și feselor: presiunea înaltă și scăzută, combinate cu un antrenament de intensitate moderată. Tratamentul cu vacuum atrage sângele în stratul dermic și în țesutul adipos, intensificând astfel furnizarea de nutrienți. În timpul fazei de compresie, sângele și lichidele sunt drenate. Exercițiul moderat ajută la intensificarea metabolismului lipidic (arderea grăsimilor la nivelul mușchilor).

  1. VacuMassage

HYPOXI-Dermology ajută la recăpătarea fermității și elasticității pielii. Camerele de presiune din interiorul costumului de presiune HD vizează regiunile cu probleme în timp ce va relaxați confortabil pe canapeaua ergonomică denumită „Confort HD”. Cu ajutorul alternanței de presiune din cele 400 de camere se tratează zonele cu probleme, folosind principiul ventuzelor, dar fără efecte dăunatoare.

 

Centrul de sănătate „Physioline”

Chișinău, str. Gheorghe Asachi, 58

+373 68 888 737 , +373 22 855392

http://www.physioline.md/

Facebook/physioline.md 

Comentarii