SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Iată ce a făcut Alexandra Stan în luna martie și unde merge în vacanță

31 martie, 2016 Autor: Doina Calcea
timthumb

MONDENAlexandra Stan nu se opreşte niciodată. La începutul lunii martie, a lansat noul ei single, “Balans” în colaborare cu Mohombi apoi le-a oferit fanilor noul ei album “Alesta” şi asta nu e tot.

Alexandra a anunţat oficial că este într-o relaţie de dragoste cu Bogdan. Pe 13 martie, a susţinut un concert în unul dintre cele mai renumite cluburi din Milano. Imediat după concertul din Milano, artista a plecat spre Japonia, unde a susținut numeroase concerte și interviuri pe o perioadă de două săptămâni, printre care și un concert pentru YouTube Tokyo.

Albumul “Alesta” a ajuns pe primele locuri în topurile vânzărilor încă din a doua zi de la lansare, fanii japonezi demonstrând încă o dată că Alexandra Stan este artista lor preferată.

Alexandra Stan s-a lansat și în domeniul modei, tot în Japonia, unde are propria ei colecție alături de brandul internațional Bershka. După Țara Soarelui Răsare a ajuns în Turcia, unde Alexandra a susținut un concert în Adana.

După întreaga perioadă aglomerată, artista a venit două zile acasă, la Constanța, locul în care susține că se simte cel mai bine, înconjurată de familia ei numeroasă. Luna martie s-a încheiat pentru Alexandra Stan cu o invitație specială din partea Trupei Zero pentru concertul lor din Hard Rock Café, unde au cântat “Inima de gheață”.

Astfel, după o lună plină de evenimente, Alexandra Stan pleacă într-o binemeritată vacanță, în Costa Rica, alături de iubitul ei.

Comentarii