SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Iată cum a fost deschiderea Mărțișorului în 2018 la Chișinău – (FOTO, VIDEO)

2 martie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: facebook.com Foto: facebook.com

CULTURĂTradiţionalul Festival al primăverii „Mărţişor” și-a deschis larg ușile ieri, 1 martie pe scenele din Chișinău. În acest an, Festivalul va purta genericul ”Mărțișorul e iubire”. Evenimentul va avea loc la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”, în cadrul unui concert de gală. Pe scenă vor urca artiști consacrați și vor fi auzite cele mai frumoase voci.

Cea de a 52-a ediție a Festivalului s-a desfășurat seara trecută, iar la eveniment au participat prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Monica Babuc, reprezentanţi ai organelor centrale şi locale.

Iată cum a avut loc deschiderea Festivalului:

Fantastica deschiderea Martisorului in acest an! Felicitari tuturor organizatorilor si multumiri artistilor. Multumim pentru invitatie, draga Monica Babuc!

Posted by Diviricean Sanda on Donnerstag, 1. März 2018

„Fantastica deschiderea Martisorului in acest an! Felicitari tuturor organizatorilor si multumiri artistilor. Multumim pentru invitatie, draga Monica Babuc!”, a scris Sanda Diviricean pe un site de socializare.

Festivalul va dura 10 zile și este organizat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în comun cu instituțiile concertistice din subordine.

Posted by Lucia Berdos on Donnerstag, 1. März 2018

Filarmonica Națională a pregătit pentru toți cei pasionați de muzică și artă, o serie de concerte de neuitat. În perioada 01 – 10 martie, pe scenele Filarmonicii vor păși artiști și ansambluri de talie națională și internațională.

 

 

Comentarii