SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Iată cum arată femeia cu silueta ideală – (FOTO)

16 iunie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: curacaochronicle.com Foto: Facebook/Kelly Brook

DIVERSEIdealul de frumusețe feminină s-a modificat de-a lungul timpului - de la forme generoase, până la anorexie. În prezent, societatea tinde să scape de stereotipuri și, se pare, viața reală va învinge copertele lucioase ale revistelor.

Vă invităm să admirați pozele minunatei Kelly Brook, actriță, model și, pur și simplu, o femeie care atrage toate privirile. Anume ea deține cea mai frumoasă siluetă din punct de vedere al proporțiilor și al volumului.

Studiul a fost realizat de cercetătorii de la Universitatea din Texas. Ei și-au dorit să găsească „silueta ideală”, potrivit noilor concepte și standarde în privința frumuseții. 1000 de bărbați au fost puși să determine ce formă a fundului preferă, mărimea sânilor, a taliei ș.a. Ulterior, au schițat corpul ideal și acesta corespunde cu cel al lui Kelly Brook.

Așadar, femeia cu siluetă ideală are următorii parametri: înălțimea 168 de centimetri, 66 de kilograme și parametrii 99-63-91. Kelly Brook are 34 de ani și nu a apelat niciodată la operațiile plastice. 

 

Se pare că forma corpului despre care cele mai multe femei spun că „trebuie să mai slăbesc” este anume acel ideal, atât de râvnit: radiază de sănătate, de frumusețe și îi atrage pe bărbați ca pe un magnet. Sunteți de acord cu cercetătorii? 

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Comentarii