SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

„Ideal Casa”, desemnată câştigătoarea trofeului „Notorium 2016” – (FOTO, VIDEO)

17 iulie, 2016 Autor: Nicoleta Donos


Fiecare din noi îşi doreşte o fațadă și un interior al casei perfect pentru propria locuinţă. Astfel, compania „Ideal Casa” vă poate veni în ajutor, oferindu-vă cele mai bune materiale de finisare, după placul vostru.

E important să cunoașteți că „Ideal Casa” este importator exclusiv şi reprezentant oficial al brand-ului german „Baumaster” în Republica Moldova. Gama variată de produse ale acestei mărci sunt comercializate cu succes pe parcursul mai multor ani de „Ideal Casa”. Diversitatea materialelor de  finisare pentru interior și exterior, care demonstrează o calitate înaltă, produse sub marca „Baumaster”, vă garantează satisfacția sută la sută pentru rezultatul final.

Pe parcursul activității sale, firma „Ideal Casa” a devenit un partener de încredere în domeniu. Aceasta a reușit să adune un număr mare de clienţi fideli, oferindu-le cele mai bune oferte. Iar meritele companiei au fost reconfirmate în cadrul evenimentului de anvergură, ce a scos în prim-plan excelența în afaceri.

promotime.md-221
În cadrul galei „Notorium”, firma „Ideal Casa” a fost desemnată câştigătoarea trofeului „Notorium 2016”, pentru servicii de calitate oferite clienţilor.

Directorul general „Ideal Casa”, Iurii Cărbune, s-a declarat mândru şi mulţumit de noua distincţie. „Mă bucur că s-a dat startul unei astfel de gale. Este locul perfect, unde oamenii de afaceri se pot întâlni pentru a discuta despre noi perspective”, susține șeful firmei.

Showroom: IDEAL CASA, Chișinău, sectorul Buiucani, str. Ion Creangă 82/1 (cerc Flacăra)
Telefon/Fax: 022 99-88-62
Mobil: 068530055 / 079531555
E-mail: office@idealcasa.md
Web: www.idealcasa.md / www.baumaster.md

 

 

Comentarii