SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Idei de cadouri de 8 MARTIE în funcție de zodie

8 martie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: unimedia.info Foto: google.com

DIVERSEZiua de 8 martie este cunoscută ca fiind Ziua Internațională a Femeii. Deși istoria vorbește despre o zi în care femeile și-au recăpătat drepturile, mulți obișnuiesc ca în această zi să oferă cadoură femeilor în semn de apreciere. Mai jos vă prezentăm câteva idei de cadouri, în funcție de preferințele zodiilor.

1.Berbec
Cei născuţi în zodia Berbec adoră să primească cadouri. Orice obiect sau activitate care implică amuzament, culoare şi adrenalină îi fac fericiţi. Berbecii se vor simţi foarte ofensaţi dacă uitaţi să le oferiţi un cadou în zilele speciale.

► Cadouri pentru Berbec: bijuterii, bilete la un eveniment sportiv, cărţi motivaţionale, gadget-uri, instrumente de gătit.

2.Taur
Persoanele născute în această zodie adoră luxul, ţesăturile fine şi practice. Apreciază mai mult ca oricine un cadou practic şi util. În plus, iubesc mâncărurile rafinate, iar muzica reprezintă o parte importantă a vieţii lor.

► Cadouri pentru Taur: perne decorativă din ţesături fine pentru canapele, o cutie de bomboane, o sticlă de vin vechi, un CD cu trupa favorită, haine din caşmir.

3.Gemeni
Cei născuţi în zodia gemeni apreciază aproape orice cadou, deci va fi o misiune destul de uşoară să faceţi alegerea potrivită. Gemenii adoră să înveţe lucruri noi şi să păstreze relaţiile cu prietenii şi persoanele iubite.

► Cadouri pentru Gemeni: jocuri video, cărţi, gadget-uri, cărţi electronice, accesorii pentru călătorii, instrumente de scris.

4.Rac
Persoanele născute în această zodie vor aprecia atât cadoul, cât şi felul în care este aranjat. Dacă doriţi cu adevărat să le impresionaţi, pregătiţi un discurs înainte de a le oferi darul. Un buchet de flori va face că momentul să fie şi mai important, iar acest lucru va fi în favoarea voastră. Racii adoră să aibă grijă de casă şi de persoanele iubite.

► Cadouri pentru Rac – o fotografie cu familia înrămată, un tabloul cu pozele rudelor, obiecte decorative pentru casă, instrumente de gătit, seturi pentru aromaterapie, bijuterii de argint.

5.Leu
Leii preferă să primească cadourile în cadrul unui moment foarte bine organizat. Cu cât au parte de o atenţie mai mare, cu atât vor aprecia mai mult intenţia. Persoanele din această zodie iubesc luxul şi confortul, se consideră cunoscători de artă şi ţin la propria imagine.

► Cadouri pentru leu – haine în culori aprinse, o zi la spa, mâncare fină, un CD cu trupa favorită, bilete la un concert.

6.Fecioară
Cei născuţi în această zodie sunt persoane practice, care acceptă aproape orice cadou, atâta timp cât este ales cu seriozitate. Fecioarele sunt foarte organizate, au grijă de sănătatea lor şi muncesc foarte mult.

► Cadouri pentru Fecioară – obiecte homemade, cărţi, organizatoare pentru birou, obiecte de decor pentru bucătărie.

7.Balanță
Cu cât mai multe cadouri pentru balanţe, cu atât mai bine. Nu le imachetati într-un singur ambalaj, fiecare trebuie să fie aranjat în mod special. Persoanele din această zodie iubesc frumuseţea şi confortul, îşi trăiesc viatain armonie şi pace şi îşi doresc echilibrul perfect pe toate planurile.

► Cadouri pentru Balanță – obiecte decorative pentru casă, mâncare fină, o cină la un restaurant exclusivist, biletele la concertul trupei favorite, o zi la spa şi masaj, cină gătită de persoana iubită.

8.Scorpion
Cei născuţi în zodia scorpion adoră să primească cadouri mai mult decât să le ofere. Nu de puţine ori aşteaptă să deschidă darurile atunci când sunt singuri pentru a se bucura de această experienţă. Nativii din scorpion preferă lucrurile misterioase şi intrigante.

► Cadouri pentru Scorpion – ochelari de soare, o eşarfă din ţesături fine, cărţi şi filme SF, haine în culori neutre.

9.Săgetător
Persoanele născute în această zodie adoră călătoriile şi aventurile. Îşi doresc să fie independenţi, lipsiţi de monotonie şi au simţul umorului dezvoltat. Sunt optimişti şi vor să înveţe cât mai multe lucruri.

► Cadouri pentru Săgetător – cărţi despre călătorii, un abonament la revista favorită, bilete la un show de artă.

10.Capricorn
Capricornii adoră cadourile practice şi simple, însă alese cu inima. Sunt persoane care preferă confortul, materialele naturale şi mâncărurile simple.

►Cadouri pentru Capricorn – cină gătită de persoana iubită, obiecte decorative pentru grădină, mobilă din lemn, bijuterii.

11.Vărsător
Persoanele din această zodie au sensul umorului foarte dezvoltat, le place să socializeze şi au o afinitate pentru lucrurile neobişnuite. Sunt implusive şi adoră spontaneitatea.

► Cadouri pentru Vărsător – o piesă unică de artă, un pachet neobişnuit de cărţi de tarot, un telescop, gadget-uri noi, bilete la teatru.

12. Pești
Cei născuţi în zodia peşti sunt nişte visători. sunt firi artistice, spirituale şi creative. Sunt sentimentali, romantici şi instabili emotioanl. De fiecare dată au nevoie de o confirmare în ceea ce priveşte acţiunile lor.

► Cadouri pentru Pești – cărţi motivaţionale, uleiuri aromaterapeutice, bilete la concertele trupei favorite, o sticlă de vin vechi, o seară romantică.

Comentarii