SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Îl folosești în fiecare zi dar nu știi cât de dăunător poate fi

18 septembrie, 2014 Autor: Felicia Macaleț


Te-ai întrebat vreodată ce ascunde o picătură de detergent de vase? De multe ori gospodinele sunt sigure de calitatea acestuia, însă, nu știu cât de dăunător poate fi și cât de mult îți pot afecta sănătatea acești detergenți lichizi.

Nu o dată după spălarea vaselor te-ai ales cu mâncărimi, afecțiuni ale pielii sau alergii. Multitudinea de antigeni și agenți concentrați utilizați pentru înlăturarea grăsimii, atacă pielea, provoacă iritații, înroșiri, o deshidratează, fapt care duce la îmbătrânirea prematură a acesteia.

După ce ai spălat vesela ai impresia că strălucește? Să știi că nu-i așa, chiar dacă aceasta a fost clătită cu apă din abundență, fosfații continuă să persiste pe suprafața veselei, iar mai apoi ajung în organismul nostru. Care ar fi soluția?

Noi îți propunem cele mai naturale rețete de preparare a detergenților pentru vase. Praful de muștar, bicarbonatul de sodiu, cenușa sau, și mai simplu, spălătorul. Pe lângă faptul că îndepărtează eficient grăsimea sunt niște metode inofensive pentru sănătatea noastră. Sunt ușor de preparat și nu e nevoie de multă apă la clătire.

Să fiți sănătoși!

Comentarii