SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ilie Bivol nu a dorit să distribuie cazul unei fetițe care suferea de cancer. Ce i-a răspuns aceasta, acum, când și vloggerul are nevoie de ajutor. – (VIDEO)

8 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: medianews.md Foto: medianews.md

SOCIALDupă ce vloggerului, Ilie Bivol i-a ars casa, internauții s-au împărțit în două tabere „pro” și „contra” ajutor. Printre comentarii a fost identificat și un mesaj lăsat de o fetiță de 9 ani care suferă de cancer și cândva i s-ar fi adresat lui Ilie după ajutor, însă acesta a refuzat-o.

Pentru că fetița dorește să se vindece cât mai repede de o formă agresivă de cancer, ar fi cerut ajutorul vloggerului și l-a rugat să distribuie cazul, întrucât, consideră Irina, difuzarea acestuia printre fanii vloggerului ar fi ajutat-o să strângă mai rapid suma de bani necesară tratamentului costisitor. Însă, din spusele rudelor copilei, acesta ar fi refuzat.

În pofida acestei situații, Irina a decis să fie un exemplu pentru toți și să-l ajute pe Ilie din puținul pe care îl are. Irina a donat ieri 1 euro în speranța că Ilie va trece peste tragedie mai ușor.

Irina, fetiță de doar 9 ani, originară din Drochia a lăsat un comentariu vloggerului.

Posted by Svetlana Sainsus on Tuesday, July 18, 2017

Comentarii