SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

“I’m Gone” spre Romania, anunță RJ Word în noul lui single!

29 iunie, 2016 Autor: Daniela Babici


Cântărețul de origine româna, RJ a debutat la începutul anului în industria muzicala cu single-ul compus chiar de el, “Here Today”, tot el regizând și editând clipul piesei, ce a avut premiera la NBC Universo, în doar câteva săptămâni fiind vizualizat în întreaga lume, fapt ce i-a dat acestuia încredere de sine.

Asa că, RJ a lansat recent cel mai nou hit al sau, “I’m Gone”, cu care vrea să cucerească și să viziteze România, videoclipul piesei atrăgând peste un milion de vizualizări pe YouTube în doar o săptămână.

Bunicul lui RJ, Al Lizer s-a născut în Los Angeles, dar părintii lui Al (străbunicii lui RJ) Louis și Betty Lizer s-au născut în România și au trăit în orașul Bacău. Al a fost un violonist și un copil minune, care atunci când a absolvit liceul, s-a înrolat în armată pentru a lupta în al doilea război mondial. Odată, de Crăciun, în timp ce erau staționați în nordul Franței, el a fost rugat să cânte la vioară într-o biserică engleză, apoi, în timp ce Al a fost în Anglia, camarazii săi, întreaga sa companie a fost ucisă. Muzica i-a salvat viața. Dar cel care și-a iubit nepotul și a fost foarte mândru de diplomele, premiile și realizările lui RJ la așa o vârstă fragedă, a murit vara trecută.

Așadar, descendenta romanească, RJ afirma faptul că dragostea lui pentru muzică nu este numai ceva personal, ci și un tribut adus bunicului sau cu care a avut o relație strânsă. De asemenea, el intenționează în viitor să colaboreze cu artiști români, deoarece el este deja un mare fan al muzicii și culturii locale.

Născut în 1997 în Los Angeles, fiu al Laurei Lizer, un manager de afaceri de la Hollywood, și a lui Rob Word, un producător și director de televiziune, RJ a început lecții de pian la vârsta de 6 ani, după vizionarea clipului “Billie Jean” al lui Michael Jackson.

Emisiunea “Motown 25” a făcut ca pasiunea lui pentru muzica să crească. “Uneori, încă mă simt ca acel copil care se uită la televizor, copleșit de această prezență energetică masivă.”, a spus artistul.

După scoală elementară, acesta s-a alăturat unei companii de teatru și a început să facă teatru muzical la vârsta de 10 ani și a continuat pe tot parcursul gimnaziului. El a decis să participe la concursul de admitere pentru a vedea dacă ar putea intra în liceul prestigios al artelor spectacolului, Los Angeles County High School for the Arts, unde peste 1000 de studenți concurau pentru aproximativ 130 de locuri. RJ a fost acceptat la specializarea principală teatru și specializarea secundară film.

La vârsta de 15 ani, acesta a câștigat Premiul “Rising Star” la Festivalul de Film de la Moondance. În tot acest timp, RJ a început să producă și să regizeze filme scurte, reușind chiar să câștige premiul “Cel mai bun regizor” pentru filmul său, “Mendacity”.

Comentarii