SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Imagini cu clanul Kardashian înainte să descopere operațiile estetice

24 august, 2015 Autor: Irina Rogojina Sursa: viva.ro


Clanul Kardashian este una dintre cele mai mediatizate familii din lume, care se bucură de un succes enorm, mai ales datorită reality show-ului al cărui prim episod a fost difuzat cu opt ani în urmă.

De-a lungul timpului, Kim Kardashian a fost acuzată că și-ar fi mărit fundul, sânii, ba chiar și buzele. Singurele intervenții pe care aceasta le-a recunoscut, însă, au fost injecțiile cu botox.

Kourtney Kardashian, cea mai mare dintre surori, a confirmat că are un implant mamar, fiind, în rest, 100% naturală.

Kylie Jenner, mezina familiei, este suspectată că și-ar fi mărit bustul, dar și fesele. Cu puțin timp în urmă, aceasta a recunoscut că și-a augmentat buzele.

De asemenea, cu mama acestora, Kris Jenner, timpul pare să fi fost extrem de indulgent. Tenul este la fel de întins ca la 20 de ani, buzele, la fel de cărnoase. Mai mult decât atât, Kris pare să aibă un nas mult mai subțire decât în tinerețe și nu a făcut un secret din faptul că și-a mărit sânii.

Însă nimic nu se compară cu transformările prin care a trecut Bruce Jenner, cel de-al doilea soț al lui Kris și tatăl celor mai tinere dintre surori, Kendall și Kylie. Acesta a afișat un look din ce în ce mai efeminat până când, în acest an, a decis să vorbească deschis despre sexualitatea sa, admițând faptul că se simte femeie.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Comentarii