SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Imediat după Eurovision, trupa Sunstroke Project a preferat să meargă în Rusia, la emisiunea lui Andrei Malahov – (VIDEO)

16 mai, 2017 Autor: Alexandru Rufanda Sursa: Kankan.md

EMISIUNIRusia le-a fost mai aproape de suflet băieților de la Suntroke Project, după ce au obținut locul trei la Eurovision Song Contest. Chiar dacă au venit duminică la Chișinău, luni-dimineață cei trei artiști s-au dus în Rusia, iar seara au apărut în show-ul lui Andrei Malahov, ”Пусть говорят”, de la Первый канал.

Deși au stat preț de o oră în studio, nu au vorbit decât un minut în toată emisiunea. Solistul Sunstroke project, Serghei Ialovițchi, și-a felicitat mama cu ziua de naștere, iar apoi s-a apropiat de Iulia Samoilova (cea care trebuia să reprezinte Rusia la Eurovision 2017 și, conform unei decizii, va merge la Eurovision 2018) și i-a sărutat mâna. Apoi, colegul său de trupă, Serghei Stepanov, cunoscut de toată Europa drept ”Epic Sax Guy”, a spus că, dacă pentru ei celebritatea nu va dura decât un an, Iulia e mai norocoasă, va fi în centrul atenției doi ani, pentru că va merge și la Eurovision 2018 din partea Rusiei.

Întreaga ediție din această seară a emisiunii ”Пусть говорят” a fost plină de mesaje denigratoare în adresa Ucrainei, organizatoarea Eurovisionului din acest an. Moldovenii din Sunstroke Project au asistat la discuție, însă nu au intervenit.

pupa sunt stroke2 sunt stroke lacrimi fe692d7a42393e80d10f301948cf88b1

Comentarii