SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Împreună putem salva viaţa Dianei Colomeeț! Adolescenta a fost diagnosticată cu cancer – (VIDEO)

25 martie, 2016 Autor: Gabriela Grițco

CAMPANIEViața este imprevizibilă, iar uneori aceasta ne uimește nu prin cele mai ușoare momente. Așa a fost și în cazul Dianei, o adolescentă din Chișinău, care recent a atins majoratul.

Elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic Mihail Koțiubinski, aceasta este pasionată de limba și literatura rusă. Pe lângă lectură, Diana iubește să petreacă timpul liber alături de prietenii săi. Însă, în vara acestui an, adolescenta a fost diagnosticată cu o formă de cancer extrem de gravă. De atunci, Diana a început să prețuiască și mai mult viața, prietenii adevărați și timpul său liber.

Părinții fetei, Anatol și Lidia, la fel și fratele ei, Vadim, sunt persoanele care o ajută, o susțin zi de zi, și cei care o învață să iubească viața, acum, și mai mult.

Din cauza diagnosticului cumplit, Diana e nevoită să urmeze un tratament care îi mai scade din dureri, al cărui cost, doar într-o săptămână, ajunge la suma unui salariu mediu în Republica Moldova.

Pentru a trata această boală definitiv, Diana Colomeeț are nevoie de o intervenție chirurgicală la o clinică din Turcia, costul acesteia ajungând la 15.000 de euro.

Și pentru că Diana se află la vârsta la care trebuie să te gândești ce vrei să devii în viitor, adolescenta a mărturisit că își dorește să fie sănătoasă.

Cu toate acestea, familia Colomeeț nu se dă bătută, ea crede în minuni, în Dumnezeu și oameni cu suflet mare. Aceştia îi îndeamnă și îi roagă pe fiecare să vină cu un mic ajutor, din puținul pe care îl iau, totul  pentru a o salva pe Diana.

Echipa PROMOTIME a hotărât să le întindă o mână de ajutor, acum când au nevoie de ea mai mult ca oricând. Împreună o putem salva pe Diana, orice sumă mică poate face diferența. Cei care vor să ofere o donaţie o pot face pe unul din conturile afișate mai jos.

 

Doritorii să o ajute pe tânăra diagnosticată cu cancer pot dona și online, pe platforma dedicată actelor de caritate Generosity.com.

 

 

 

Comentarii