SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

În atenția domnilor care vor „pătrățele”

25 mai, 2015 Autor: Nataşa Bujor Sursa: descoperi.ro


E știut faptul că și bărbaților le place să arate bine. Majoritatea dintre aceștia, însă, recurg la metode nu tocmai tradiționale pentru a obține rezultatele dorite. Dar, sunt oare conștienți de faptul că suplimentele pentru creșterea și modelarea mușchilor pot avea consecințe neplăcute asupra stării lor de sănătate?

Bărbații care folosesc cu regularitate suplimente nutritive pentru stimularea și creșterea masei musculare prezintă un risc mai mare de a dezvolta cancer testicular, față de cei care nu includ astfel de produse în dieta zilnică. Un studiu recent, arată că suplimentele care conțin hormonul steroid androstenedionă, duc la dezvoltarea cancerului testicular cu 177% mai mult, decât îmbolnăvirea bărbaților care nu consumă astfel de suplimente.
Cu cât bărbații încep a consuma astfel de substanțe la o vârstă mai fragedă, cu atât riscurile devin mai mari. Conform respectivei cercetări, care se află la faza preliminară, așa se explică faptul că în ultimii ani, cancerul testicular este identificat la câți mai mulți bărbați.
Totuși, experții spun că, indiferent dacă începi a le administra la o vârstă fragedă sau la una înaintată, folosirea lor îndelungată te expune la un risc mare, mai ales dacă folosești mai multe tipuri de suplimente concomitent.
În urma unui sondaj pe un eșantion de 900 de persoane( toți bărbați) 356 au fost diagnosticați cu cancer testicular. Cercetările demonstrează că, bărbații care încep a lua suplimente înainte de vârsta de 25 de ani, se află cel mai mult în pericol, la fel ca și cei care le-au administrat mai mult de trei ani.
Pentru cei care vor să ajungă la o formă impecabilă, recomandat este sportul, aceasta este unica și cea mai sănătoasă metodă care te ajută să-ți sculptezi corpul dorit și nu-ți pune viața în pericol.

Comentarii