SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

În bucătăria vedetelor toamna miroase a… culoare! – (FOTO)

19 octombrie, 2018 Autor: Petru Moisei
1


A venit toamna bogată și colorată, iar vedetele de la noi au optat și ele pentru mai multă culoare. Culoare în mâncare. Interpreta Mariana Mihăilă a ales, de exemplu, să-i arate băiețelului său frumusețea multicoloră a acestui anotimp minunat prin jeleurile pe care le-a gătit.

poza 1

„Mă gândeam de ceva timp cum să fac să-i explic lui Marius anotimpul de afară. Ideea a apărut spontan. Nu am stat mult pe gânduri și am mers în ospeție la o bună cumătră. Are și ea o fetiță. Am găsit cea mai bună modalitate de a le explica picilor noștri ce culoare are toamna. Am gătit jeleuri gustoase și multicolore, iar copilașii noștri au rămas pur și simplu încântați! Am îmbinat utilul cu plăcutul. A fost o lecție bună de cromatica toamnei, dar și de cooking. Recomand tuturor părinților”, ne-a mărturisit artista.

poza 2A

Alte două mămici vedete care au gătit pentru copiii lor jeleuri ca la mama acasă sunt prezentatoarele TV Rodica Rusu și Tatiana Vornicescu. Cele două fac un duiet culinar minunat. Recunosc că nu sunt as în bucătărie, dar efortul lor este bine apreciat în mediul on-line. Rețeta cu jeleuri a plăcut mult altor mămici care au promis că își vor răsufleca și ele mânecile pentru un desert colorat celor dragi.

poza 2B

final jeleu alb 2 ok

Și cunoscuta bloggeriță Diana Conea a gătit jeleuri cum numai ea știe să facă. „Jeleul curcubeu este vedeta acestui sezon. Este ușor, răcoros și savuros. Place atât maturilor, cât și copiilor. Piticii pot învăța ușor și plăcut culorile cu ajutorul jeleurilor de la Dr. Oetker, care mie îmi plac extrem de mult la gătit atât pentru textura lor, cât și pentru gama variată. Toamna înghețata nu mai este la fel de dulce ca vara, ciocolată mâncăm tot anul, așa că este anotimpul potrivit pentru a ne desfăta cu ceva special”.

poza 3

Așadar, toamna jeleurile sunt la mare căutare. Să ne bucurăm de bogățiile ei și, cât mai e vreme frumoasă, cu mic cu mare, în acest week-end vă așteptăm între orele 12.00-16.00 la Fourchette, pe str. Calea Ieșilor pentru o degustare delicioasă de jeleuri. Vom face poze alături de cunoscutele personaje de poveste marca Dr. Oetker și de bucătarii noștri.

image1

În curând, pe piața din R. Moldova Dr. Oetker va lansa alte două noi sortimente special de jeleu – curacao și cola. Degustările vor continua și în week-endurile 27-28 octombrie, 3-4 noiembrie și 10-11 noiembrie în rețelele de magazine Nr.1 și Bonus Market.
Poftă mare!

poza 4

They also teach history of tribal people, their participation in social and freedom movements, as well as their language, culture and various exploitative processes which prevail in the write my essay for free tribal areas

Comentarii