SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

În California, din cauza alunecărilor de teren, au murit 13 de oameni. – (VIDEO)

11 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: tvrmoldova.md Foto: agerpres.ro

SOCIALCel puţin 13 persoane şi-au pierdut viaţa la Montecito, în apropiere de Los Angeles, în urma alunecărilor de teren. Mai multe locuințe au fost distruse în sudul Californiei, afectat de o furtună puternică. În cursul zilei, pompierii din Santa Barbara au raportat, fără a oferi detalii, că mai multe corpuri au fost descoperite în noroi în timpul unei operaţiuni de salvare.

Ploaia torenţială a început să cadă ieri dimineaţă, iar mii de oameni care locuiau de-a lungul coastei Pacificului au fost evacuaţi. Unii dintre ei au făcut acelaşi lucru şi luna trecută, când fugeau din calea flăcărilor. Pământul care a plecat la vale din cauza ploilor a dărâmat copaci, a distrus maşini şi a acoperit zone întinse cu un strat de nămol. A blocat şi o autostradă importantă din California.

Bilanţul victimelor ar putea creşte, au avertizat autorităţile, care au anunţat că peste 20 de oameni sunt daţi dispăruţi. O alunecare de teren similară a avut loc acum 13 ani la doar câţiva kilometri de zona afectată acum, iar bilanţul de atunci a fost de 10 persoane decedate.

 

Comentarii