SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

În curând Mercedes-Benz va prezenta noua generaţie A-Class – (FOTO)

26 ianuarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: autoblog.md Foto: autoblog.md

AUTOZvonurile care au circulat pe internet în ultima perioadă de timp s-au adeverit! Compania Mercedes-Benz a anunţat premiera noii generaţii A-Class, eveniment care va avea loc în oraşul Amsterdam, Olanda, în ziua de vineri, 2 februarie 2018!

Pe lângă data prezentării despre care am aflat înainte ca să ne spună Mercedes oficial despre aceasta, un alt zvon a fost că noul A-Class va avea o faţă asemănătoare cu cea a controversatului model CLS de generaţie nouă.

Şi aşa şi este! Germanii au menţionat că noul lor automobil compact va păstra acel „caracter energic, însă în schimb va creşte în dimensiuni şi va fi mai confortabil”.

Iată partea frontală a noului A-Class în mai multe detalii, după ce am modificat-o uşor:

Din informaţii preliminare pe care le cunoaştem, noul A-Class va fi construit pe baza unei platforme MFA modernizate. Linia de motoare va include un agregat nou de 1.3-1.4 litri, dezvoltat în colaborare cu francezii de la Renault.
Mai mult, există informaţii că varianta de top Mercedes-AMG A45 va dispune de un sistem de propulsie de tip mild hybrid, care pe lângă un motor turbo cu patru cilindri va avea un sistem electric de 48 V care va alimenta un mic electromotor şi o turbină acţionată electric. Puterea totală va trece de 400 de cai! De asemenea, ar putea fi introdusă şi varianta A35 cu un total de 300 de CP sub capotă.

Iată cum ar putea arăta noul A-Class (imagini de tip render):

Premiera noii generaţii Mercedes-Benz A-Class pentru un public mai larg va fi organizată în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Comentarii