SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

În exclusivitate! Imagini de la nunta Nataliei Moraru – (FOTO)

18 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos
promotime.md-70

ȘTIREA ZILEIÎntr-un peisaj magic, alături de prieteni, familie și persoanele dragi, și-au unit destinele interpreta Natalia Moraru şi Radu Leonti. Invitaţii nunţii de vis s-au bucurat de atmosfera regală oferit de miri.

Natalia Moraru și Radu Leonti și-au organizat singuri nunta, timp de mai bine de jumătate de an. În această perioadă, nimeni nu a știut de evenimentul important care urma să aibă loc. În ultimele săptămâni, tinerii miri și-au anunțat apropiații că povestea lor de dragoste va culmina printr-o nuntă de vis.

promotime.md-74

Interpreta a fost regina serii. Ea a captat toată atenția prin rochia voluminoasă, unică și senzuală. Şoțul ei a optat pentru o vestimentație neobișnuită și demnă de un rege veritabil.

Prestaţiile live ale artiştilor au oferit invitaţilor o doză bună de energie pozitivă, ce a completat perfect evenimentul.

De asemenea, interpreta nu a ezitat să facă ceea ce știe ea mai bine – să cânte din tot sufletul pentru oaspeţii săi.

Natalia Moraru le-a dedicat o piesă specială părinților săi, în semn de mulțumire pentru tot sprijnul și suportul spiritual.

promotime.md-88

Invitații au rămas plăcut surprinși de nunta celor doi tineri îndrăgostiți, dorindu-le multă sănătate, prosperitate și dragoste.

promotime.md-52

Evenimentul fastuos a continuat alături de artiști de nota 10, cu multe alte surprize, pregătite de către miri.

Comentarii