SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

În octombrie se lansează o platformă online multimedia dedicată canabisului

23 septembrie, 2015 Autor: Irina Rogojina Sursa: businessmagazin.ro


Rapperul american Snoop Dogg va lansa în luna octombrie o platformă multimedia care va include informaţii despre diverse produse ce conţin marijuana, dar şi un instrument online de localizare a magazinelor care comercializează astfel de produse, informează contactmusic.com.

Rapperul, care nu a făcut niciodată un secret din pasiunea sa pentru marijuana, s-a asociat cu Ted Chung pentru a crea platforma online MerryJane.com, al cărei nume derivă din „Mary Jane”, termen argotic care înseamnă marijuana. „Este prima platformă media care se află în centrul culturii canabisului şi muzicii pop”, a declarat Snoop Dogg.

Site-ul va oferi utilizatorilor informaţii despre diverse produse pe bază de marijuana şi un instrument online de localizare a magazinelor care comercializează şi distribuie astfel de produse.

Ted Chung spune că MerryJane.com va include ştiri, videoclipuri, conţinut editorial şi programe originale.

De asemenea, o secţiune a noului site se numeşte „Deflowered” şi va include „o serie de interviuri zguduitoare despre diverse personalităţi care iubesc canabisul”.

Vorbind despre viziunea sa despre acest site, Snoop Dogg a spus: „Sunt atât de mulţi oameni care se ascund. Le oferim oportunitatea de a ieşi din dulap (expresie în limba engleză folosită în cazul persoanelor care îşi recunosc în mod public anumite preferinţe, comportamente sau orientarea sexuală, n.r.) şi pur şi simplu să recunoască faptul că le place să fumeze marjuana. Sunt un fumător, numele meu este Snoop Dogg şi sunt un drogat”.

Alţi fumători celebri de canabis, actorul Seth Rogen şi cântăreaţa Miley Cyrus, au participat la dezvoltarea noului site.

Anunţând lansarea acestui proiect, la conferinţa TechCrunch Disrupt, organizată recent la San Francisco, rapperul Snoop Dogg a dezvăluit faptul că administratorii platformei vor accepta într-o primă fază un număr de 420 de internauţi pe zi, care vor avea „misiunea” de a testa versiunea beta a site-ului, înainte de lansarea oficială a acestuia, în octombrie.

 

Comentarii