SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

În premieră, Moldova va fi gazda Campionatului internațional de STREEBALL1vs1! – (FOTO)

16 august, 2016 Autor: Rodica Tomașenco Sursa: redbull.ro Foto: redbull.ro
unnamed2

SPORTAni de zile, “regii” baschetului unu la unu s-au decis la Alcatraz, temuta închisoare americană. Anul acesta, “încoronarea” va avea loc in Serbia . Însă până acolo, Moldova va avea propriul “rege” al baschetului. Acesta se va decide la Red Bull King of the Rock, cea mai prestigioasă competiție de unu la unu.Pentru a doua oară, un moldovean are șansa să concureze cu cei mai buni 31 de jucători de baschet de stradă din lume, in finala din Serbia.

Red Bull King of the Rock este cea mai prestigioasă competiție de streetball 1 vs 1  din lume, iar 2016 marchează a șasea finală mondială, care anul acesta va avea loc în Serbia.
Pană atunci, însă, pe 20-21 august Moldova își desemnează reprezentantul pentru această competiție.

unnamed

După  etapa de calificare din Chișinău (20 August), vom afla care sunt finaliștii care se vor lupta în capitală pe 21 august pentru un loc în marea finala mondială.

Pentru a doua oară, un moldovean are șansa să concureze cu cei mai buni 31 de jucători de baschet de stradă din lume, în finala din Serbia.

Red Bull King of the Rock este un joc în care nu e loc pentru dubii, e o competiție care implică rezistență și abilitate. Nu există  nici antrenor, nici echipă pe care te poți baza, există doar un singur adversar și obiectivul – de a câștiga! Ritm frenetic, luptă la un pas de un fault – toate la capacitate maximă!

unnamed3

Sistemul de desfășurare al competiției este simplu, asemenea duelurilor care au loc în baschetul de stradă: câștigi sau pleci acasă! Jucătorii au la dispoziție cinci minute, dar nu mai mult de 15 secunde la o singură posesie, pentru a demonstra că e cel mai bun decât adversarul său. Atenție la faulturi! Jucătorii au maximum cinci la dispoziție înainte de a fi descalificați, iar orice greșeală antisportivă duce automat la descalificare.

Punctajul va fi același ca la baschetul obișnuit, aruncările fiind fie 2 puncte, fie de 3 puncte. Dacă s-a faultat pe aruncare la coș, se primește un punct, iar posesia se schimbă.

Pășeste pe teren doar cu jocul și cu numele tău. Domină, sau vei fi dominat. Și nu uita, vei fi respectat doar atunci când îți vei câștiga acest respect pe teren și niciun moment mai devreme. Ești pregătit pentru toate acestea?

unnamed2

Red Bull King of The Rock, a reușit să se transforme dintr-un joc american pentru iubitorii de streetball, într-un proiect internațional prestigios.

Pentru mai multe informații și înscrieri, accesați:  redbull.ro/kingoftherockmoldova

 

 

 

Comentarii