SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

În troleibuzele din Chișinău, pe lângă anunțarea stației, va urma și o scurtă descriere despre semnificația denumirii acesteia – (VIDEO)

1 aprilie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: diez.md Foto: google.com

SOCIALDe săptămâna viitoare, în troleibuzele din Chișinău, pe lângă anunțarea stației, va urma și o scurtă descriere despre semnificația denumirii acesteia.

Astfel, locuitorii Capitalei care vor călători cu transportul public vor cunoaște personalități, evenimente, locuri care țin de cultura națională și internațională, în cinstea cărora au fost numite străzile Chișinăului. Desprea aceasta a declarat viceprimarul municipiului Chișinău, Ruslan Codeanu, pe pagina sa de facebook.

„Mă bucur enorm când oameni frumoși vin cu proiecte pentru Chișinău. Mulțumesc profesorilor de la USM. Un exemplu frumos de implicare, de care Chișinăul nostru are atât de mare nevoi”, a menționat acesta.

Descrierea semnificației denumirilor stațiilor din Chișinău

O inițiativă de sufletDe săptămâna viitoare, în troleibuzele din Chișinău, pe lângă anunțarea stației, va urma și o scurtă descriere despre semnificația denumirii acesteia. Locuitorii capitalei care vor călători cu transportul public vor cunoaște personalități, evenimente, locuri care țin de cultura națională și internațională, în cinstea cărora au fost numite străzile Chișinăului. Mă bucur enorm când oameni frumoși vin cu proiecte pentru Chișinău. Un mulțumesc enorm profesorilor de la #USM. Un exemplu frumos de implicare, de care Chișinăul nostru are atât de mare nevoie.

Gepostet von Ruslan Codreanu – Viceprimar al mun. Chișinău am Samstag, 31. März 2018

Comentarii