SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

În următoarele șapte zile, vremea se menține rece, iar la nord va ninge practic în fiecare zi

18 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: realitatea.md Foto: point.md

DIVERSETimpul se va menține rece și în următoarea săptămână. În partea de nord a țării, ziua pe arii extinse va ninge slab, pe drumuri va fi ghetuș, iar presiunea atmosferică ridicată. Către finele săptămânii temperaturile vor mai scădea puțin.

În centrul țării va ninge doar la noapte și în zilele de vineri și sâmbătă a săptămânii viitoare.

În primele trei zile ale săptămânii, luni marți și miercuri, termometrele vor arăta minime de până la -6… -8 grade noaptea și maxime de până la +1… +3 grade, pe timp de zi.

Joi, valorile termice ale aerului vor crește cu aproximativ un grad. Astfel, noaptea vor fi între -4 și -6 grade, iar ziua maximele vor fi de +2… +4 grade. Vineri ziua temperaturile aerului vor scădea cu un grad, astfel la nord va fi cel mult +1 grad, în centru maxim +2 grade, iar la sud, maxim +3 grade Celsius.

Sâmbătă se mai răcorește puțin. Astfel, la nord valorile termice ale aerului nu vor depăși 0 grade, în centru va fi cel mult +1 grad, iar la sud, maxim +2 grade.

Duminică ziua maximele temperaturii aerului nu vor depăși -2 grade, în centru, mercurul din termometre nu va urca mai sus de -1 grad, iar la sud, vor fi cel mult 0 grade.

Comentarii