SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

În weekend mergem la „Seara de Artă”, expoziția cu scop caritabil – (VIDEO)

22 aprilie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu


Dacă nu ați programat ce faceți în acest sfârșit de săptămână, atunci avem noi o propunere de nerefuzat. Veți delecta ochiul și sufletul, în același timp, la „Seara de Artă”. Expoziția anuală în scopuri de binefacere va avea loc în data de 23 Aprilie 2016, la Palatul Republicii, între orele 16:00 și 21:00. Clubul Internațional al Femeilor vă îndeamnă să fiți și de data aceasta receptivi și sensibili la arta adevărată.

Zeci de artişti plastici şi artizani își vor expune spre vânzare diverse lucrări- tablouri, sculpturi, bijuterii „hand made” – pentru toate gusturile, dar şi buzunarele. În anii trecuti, preţul obiectelor varia de la 10 lei, până la câteva mii de lei.

Potrivit organizatorilor, obiectivul ediției 2016 a expoziției „Seara de Artă” este colectarea a cel puțin 12 mii de euro pentru susținerea următoarelor proiecte:

  • Acordarea burselor de studii pe an pentru 5 studenți hipoacuzici ai Şcolii de Arte Plastice „A. Şciusev”; 
  • Donații către 5 artiști plastici/meșteri de artizanat care își duc existența în condiții de viață precare;
  • Susținerea centrului de educație pentru copiii cu cancer „Messy Art Project”; 
  • susținerea Centrul de Antiviolență „Helmut Wolf” , Ciuciuleni, Hâncești.

Grație sponsorilor și partenerilor evenimentului, vizitatorii vor savura din vinurile moldovenești și vor gusta bucate delicioase, ce sunt incluse în cei 100 de lei, atât cât costă biletul de intrare.

Lansată în 2004, „Seara de Artă” a devenit una dintre cele mai populare expoziții de caritate din Moldova. Organizată în fiecare primăvară de către Clubul Internațional Al Femeilor din Moldova / International Women’s Club of Moldova expoziția „Seara de Artă” este o ocazie binevenită de a promova talentele artiștilor plastici și meșterilor de artizanat din Moldova precum și de a participa la colectarea fondurilor pentru cauze caritabile.

Pentru detalii puteți contacta:
Dodu-Gugea Larisa, tel. 079111333
dodu_gugea@yahoo.com

Comentarii