SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Încă nu ai decis unde să mergi de Valentine’s Day? Uite ce evenimente au loc astăzi în capitală

14 februarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: perfecte.md Foto: perfecte.md

EVENIMENTEPentru mulți îndrăgostiți 14 februarie este o zi deosebită. Este ziua în care se fac cele mai multe declarații de dragoste, se oferă cele mai mari buchete de flori și se vând cele mai multe bilete la cinematografe. Așadar, e îți recomandăm câteva evenimente interesante, care vor fi pe placul tău în această zi specială.

1) ZAXI te invită să-ți sărbătoreșți dragostea la ei

Dacă ați decis să petreceți o cină romantică cu persoană iubita sau dacă încă sunteți în căutarea ei, savurați această seară în atmosfera romantică a restaurantul Zaxi Fun & Finest. Dragostea supremă va fi mai dulce alături de faimoasa șampanie taittinger, care va forma un duet deosebit cu cină din 6 serviri special pregătită de către bucătarul șef.

 

2) Doamnelor și domnilor! Pe dată de 14 Februarie, Aquaterra invită toată lumea la Palatul Republicii la aquaterra Ball of Love.

Dacă sunteți parte a familiei aquaterra sau doriți să deveniți membru, atunci pe 14 februarie la ora 19:00 va invităm să petreceți împreună cu noi cea mai romantică seară a acestei ierni. Dacă sunteți îndrăgostiți, este recomandat pentru Dvs. Dacă doriți să găsiți dragostea, atunci și pentru Dvs este recomandat. Fiți printre cei care iubesc și apreciază dragostea și romantică. în această seară toată lumea va spune „Da” unii altora. Singurătatea nu are nici o șansă!

Invitatul special al serii este Alexei Chumakov, interpretul care a cucerit inimile tuturor și a oferit multă dragoste miilor de fani din întreaga lume! El este profund, sincer, senzual, vocea lui poate topi gheața chiar într-o seară rece din februarie.

O selecție bogată de gustări și băuturi rafinate vor completă seară cu delicii gastronomice.

De Ziua îndrăgostiților vor fi prezenți și: Constantin Moscovici, Natalia Gordienko, Brio sonores, Karafizi & the Roof, Doredos.

Dress code: Black ție

Veniți la Palatul Republicii și aflați cum ar trebui să fie serbată Ziua îndrăgostiților. Pentru detalii, contactați managerul Dvs. personal sau sunăți la nr. de telefon 0 22 628 000.

 

 

3) În premieră la Chișînău vine cu un concert solo cel mai sincer și pozitiv artist din România, Smiley.

Pe 14 februarie, 19:00, la Palatul Național ”Nicolae sulac” interpretul român va păși cu mari emoții în față publicului pentru a împărtăși cele mai noi emoții și stări de pe noul sau album “Confesiune”. albumul cuprinde piese lansate cu maximă selecție în cadrul proiectului #smiley10, ce a debutat pe 10 martie, pe parcursul căruia a lansat o nouă piesă pe data de 10 a fiecărei luni.

 

4) Pe 14 februarie 2018, teatrul Geneza art prezintă un spectacol de Daniela Burlaca, după monodrama „Vocea Umană” de Jean Cocteau.

Premiera spectacolului este concepută în contextul Zilei Îndrăgostiților și este axată pe stări provocate de iubire. Iubirea care nu are timp, vârstă, limba, gen, limita, prejudecăți. Coregrafa Irina Slobodeaniuc va transmite acest mesaj printr-un limbaj senzorial al trupului. Spectacolul îmbină verbul cu elemente plastice, non verbale.

În roluri: Daniela Burlaca, Cristian Perepeliuc, Mariana Bratu, Mihai Bordian, Victoria țurcanu, Viorel Cozma, Ilie Nadelcu, Eugen Burlac.

Textul este o declarație de dragoste.

O femeie – un bărbat – o iubire… sau poate nu. O iluzie? O minciună? Durere, fericire, speranța, iar durere… un telefon care tace… sau sună… bărbatul vorbește, ea îl aude și sufletul ei devine sonor – VOCEa UMaNă.

Spectacolul se va juca pe 14,15,17,18 februarie, începutul la ora 19:00, iar biletele pot fi procurate pe iticket.

 

5) Pe 14 februarie, te invităm să-ţi surprinzi persoană iubita cu o cină romantică la Castel Mimi.

În premieră, ai ocazia să sărbătoreșți ziua inimilor într-un local istoric, cu bucate rafinate și vinuri alese, cu muzică live la saxophone.

În meniu:

• Carpaccio din somon cu citroned, mousse de lămâie și icre roșii & sauvignon Blanc 2016
• Terrine de raţa cu sos de pomusoare & Cabernet sauvignon 2015
• File de viţelus cu fois gras & Roșu de Bulboacă 2014
• Mousse din trio de ciocolată belgiană cu macaroon și căpșună

Preț 60 euro/persoană.

Rezervare obligatorie la +373 6200 1893 sau la rezervări@castelmimi.md

Numărul de locuri este limitat și se epuizează după principiul “primul venit – primul servit”.

Comentarii