SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Încă o problemă de funcționalitate descoperită la iPhone X!

13 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: realitatea.md Foto: cnet.com

TEHNOLOGIIiPhone X a fost lansat de curând, fanii având timp să-i încerce toate caracteristicile. Însă deja au început să apară problemele.

Inițial, a fost vorba de niște probleme cu funcționalitatea ecranului în momentul în care făceai tranziția de la temperaturi calde la temperaturi foarte reci. Ulterior, au început să se restarteze din senin. Toate acele particularități s-au remediat însă într-un timp foarte scurt, prin intermediul unor actualizări de firmware.

Se pare însă că există mai există o problemă cu cel mai scump smartphone Apple creat vreodată, iar aceasta nu se poate soluționa printr-un update. Mai mulți internauți au început să se plângă de o problemă nemaiîntâlnită până acum la vreun telefon. Aparent, iPhone X are abilitatea incredibil de ciudată de a-ți smulge părul din cap, din mustață sau din barbă, în funcție de poziția în care îl ții atunci când vorbești la telefon.

Cei de la BGR au fost primii care au sintetizat câteva rapoarte pe marginea acestui subiect, dar problema pare să fie răspândită în toate colțurile internetului. Pe Reddit, Twitter, sau pe Forumul oficial Apple, găsești foarte multe voci ale unor utilizatori frustrați, uimiți sau amuzați de situația surprinzătoare. Persoanele care au dedicat foarte mult timp acestei probleme, și-au dat seama că părul se agață mai ales în switch-ul prin care îți treci telefonul în modul silențios. Cu cât vorbești mai mult la telefon, cu atât ai mai mari șanse ca acest fenomen să aibă loc.

În mod previzibil, soluția simplă la problemă este utilizarea unei huse care nu-ți mai permite să intri în contact direct cu carcasa.

Comentarii